‘Más Tropiezos de Mastropiero’, de Les Luthiers

Tornar

Humor. El grup musical-humorístic actuarà tres dies a Barcelona en el seu comiat dels escenaris.

Les Luthiers diu adeu definitivament amb l’espectacle Más Tropiezos de Mastropiero, que ja s’ha estrenat a l’Argentina i amb el qual faran parada a l’Auditori Fòrum de Barcelona els dies 4, 5 i 6 de juliol, en la seva gira per Espanya.

L’espectacle gira entorn a una suposada entrevista al mític creador de les obres del grup, Johann Sebastian Mastropiero, durant el transcurs de la qual es rememora, amb oportuns exemples musicals i escènics, bona part de la vida del compositor, des dels seus primers fracassos fins als més recents.

Les entrades per veure Les Luthiers ja es poden comprar al web de The Project.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Auditori.

El grup humorístic-musical Les Luthiers s'acomiada per sempre dels escenaris amb Más Tropiezos De Mastropiero, xou que acaba d'estrenar amb gran èxit a Argentina i amb el que realitzarà la seva gira comiat d'Espanya. 

Más Tropiezos De Mastropiero és el primer espectacle nou del grup (no antològic) en 15 anys, corol·lari de la prolongada història de Les Luthiers i alhora elogi de la carrera del cèlebre compositor. Constitueix, pel disseny del relat i l'aportació de les virtuts de l'elenc 2019, una mena de síntesi entre tradició i modernitat. L'espectacle gira al voltant d'una suposada entrevista —culta, aguda, documentada i exemplificada— al mític creador de les obres de les Luthiers, Johann Sebastian Mastropiero. En el transcurs d'aquesta entrevista es rememora, amb exemples musicals i escènics oportuns, bona part de la vida del compositor, des dels seus primers fracassos fins als més recents. 

Hi haurà, juntament amb els ja coneguts, nous instruments informals i moltes noves cançons i escenes, a les quals s'afegirà una selecció curta d'obres del repertori tradicional.  Más Tropiezos De Mastropiero portarà, per als amants de l'humor de les Luthiers, un ram de novetats, de rialles i riallades, que es potenciaran amb la seva proverbial qualitat musical. Tot dins l'estil clàssic del conjunt, en què intel·ligència, cultura, refinament i elegància no són obstacles sinó plataformes des de les quals brindar diversió de qualitat a públics de totes les edats. 

Els autors de Más Tropiezos De Mastropiero són dos dels integrants "històrics" del grup, Carlos López Puccio i Jorge Maronna. A més d'ells, l'elenc 2019 de Les Luthiers està integrat per Roberto Antier, Tomás Mayer-Wolf, Martín O'Connor i Horacio Tato Turano, i actuen com a alternants Santiago Otero Ramos i Pablo Rabinovich.

Centre de Convencions Internacional de Barcelona - Auditori

Adreça:
Pl Willy Brandt, 11*14
Districte:
Sant Martí
Barri:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Centre de Convencions Internacional de Barcelona - Auditori
Quan
Des de 04/07/2023 al 06/07/2023

Telèfon

Tel.:
932301000
Fax:
932301001

Web

Web venda d'entrades:
https://www.theproject.es

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber