Espectacle ''Insomni'', a càrrec de Dudu Arnalot

Tornar

Un llit antic, un pallasso preparat per a dormir. De sobte: sorolls, sorpreses, rialles i adversitats que no el deixaran descansar fins a portar-lo a l’insomni. Serà un viatge poètic, oníric i entranyable que estarà ple de situacions descabellades i surrealistes

Aquest és un espectacle de pallasso gestual, sense cap paraula però ple d’enginyoses inventives que aconseguiran fer somiar, sorprendre i dibuixar somriures a tothom.

Dudu Arnalot

Explica Dudu que, des de ben petit, ja feia el pallasso de manera natural; que això el va portar a aprendre de professionals de l’escena com ara Eric de Bont, John Davidson, Moshe Cohen, Johnny Melville o David Gol, entre d’altres, i assistir als seus cursos de clown i de mim.

A partir de l’any 1995, Dudu treballa com a pallasso i actor per a diferents muntatges de companyies com ara Cous Cous Clown, Discípulos de Morales, La Fura dels Baus, etc... Fins que al 2005 estrena el seu primer muntatge individual Dudadas, un espectacle de clown visual amb el qual viatjarà arreu d’Espanya i l’estranger.

Cinc anys més tard, arriba l’espectacle de sala Calma, i poc més tard, la seva incorporació al Cirque du Soleil per a formar part com a clown a l’espectacle Alegria.

El niu o El gran final són altres espectacles amb els quals ha fet gira per la península, les illes i països com ara França, Rússia, Israel, Itàlia, Holanda, Bèlgica o Anglaterra. Al 2017 crea l’espectacle Insomni, amb el qual ha estat de gira fins ara i que presenta al Barcelona Districte Cultural.

A més, Dudu ha compaginat la seva experiència professional al llarg dels anys amb diferents voluntariats a les ONG Contaminando sonrisas i Pallassos Sense Fronteres.

Creació i Intèrpret: Dudu Arnalot (clown). Visió esterna: Leandre Ribera. Vestuari: Ruth Delgado Ochoa. Escenografía: Dudu Arnalot.

Tots els públics. Més de 4 anys.

Horaris

Institut Barri Besòs

Adreça:
Carrer de Josep Pla, 56
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Besòs i el Maresme
Població:
Barcelona
On
Institut Barri Besòs
Quan
15/12/2023

Telèfon

Tel.:
932564901
Fax:
933070457

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber