Espectacle "FiQ (Desperta't)", a càrrec de Groupe Acrobatique de Tanger

Tornar

Llum, energia i dinamisme fins a l’extrem. Pensareu en aquests conceptes quan vegeu el resultat de la feina del conjunt d’artistes que aplega aquest espectacle. A l’escenari, un seguit de talents que practiquen des de l’acrobàcia tradicional i moderna fins a les danses urbanes, el breakdance o, fins i tot, el taekwondo i el futbol d’estil lliure.

Com combinen totes aquestes especialitats acrobàtiques? Al so de l’scratching del conegut discjòquei DJ Dino i envoltats pel món visual de Hassan Hajjaj, un conegut artista i fotògraf a qui es coneix com l’Andy Warhol marroquí i que és autor d’un imaginari visual plenament pop i extensament acolorit.

Això serà una festa de la llum i el color, una mostra de la vitalitat extrema del grup d’artistes, aquest cop sota la direcció de la també acròbata Maroussia Diaz Verbèke.

Interpretació: Mohamed Takel, Samir Lâaroussi, Hamza Naceri, Hammad Benjkiri, Manon Rouillard, Youssef El Machkouri, Tarik Hassani, Hassan Taher, Bouchra El Kayouri, Ayoub Maanni, Zhor El Amine Demnati, Ilyas Bouchtaoui, Achraf El Kati, Jemma Sneddon, Jean-Mario Milanese, DJ Dino, Posada en escena: Maroussia Diaz Verbèke, Ajudantia de la posada en escena: Sanae El Kamouni,  Acrobàcies: William Thomas / Cie BAM, Equilibris i banquina: Basile Narcy, Maxime Solé, Concepció de l’escenografia i el vestuari: Hassan Hajjaj, Vestuari: Bouchra Salih, Direcció tècnica: Cécile Hérault, Disseny de la il·luminació: Laure Andurand, Creació musical: DJ Key, DJ Dino, Disseny del so: Joël Abriac, Suport tècnic: Marine David, Direcció del Groupe Acrobatique de Tanger: Sanae El Kamouni, Producció, difusió i desenvolupament: Jean-François Pyka, Administració i desenvolupament: Pauline Horteur, Logística general i gires: Clara Aycard, Romane Blandin, Fotografies i concepció gràfica: © Hassan Hajjaj.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Grec.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Adreça:
Pg Santa Madrona, 36
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Quan
Des de 07/07/2022 al 08/07/2022

Telèfon

Informació:
933161000

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix