Espectacle familiar "La rebel·lió"

Tornar

La Rebel·lió parla de l’inconformisme d’un col·lectiu que troba injustes les normes instaurades fins aleshores: se senten infravalorats i volen canviar el món. Per aconseguir-ho només veuen una sortida: rebel·lar-se contra aquell que consideren l’opressor sota el lema “TOTS SOM IGUALS”

De seguida, l’Eskiler, aquell que és considerat com el més llest per la resta s’apuntala com a líder del grup i tothom el segueix amb fe cega. Mica en mica, però, el lema en el que creuen i pel que han lluitat, es veurà arrodonit amb un nou final: “TOTS SOM IGUALS… PERÒ ALGUNS MÉS QUE D’ALTRES.

Arriba el moment de decidir: Ets dels que vol canviar el món o dels que deixa que el món el canviï?

L’espectacle de la Cia. La Trepa nasqué entre el setembre del 2017 i el febrer del 2018. Mentres Buscavem temàtiques que poguessin enganxar al públic jove, vam acabar a les págines d’autors com Aldous Huxley, Orwell, Franz Kafka o Hemingway entre d’altres. Tot alló que ells ja havien escrit fa temps, seguien temes de rabiosa actualitat. Conceptes com la lluita pels drets socials, l’abús de poder, la cultura de la desinformació, la precarietat, la desigualtat … peró també l’esperanga, la reivindicació d’un futur millor i de la democràcia, el veritable poder del poble.

I així nasqué “La Rebel·lió”, inspirada en l’estructura base de l’obra original de George Orwell “ANIMAL FARM” però reversionant els personatges, les situacions i deixant el missatge nuu en la seva essència i ubicant-lo en un nou imaginari. Un nou escenari i uns personatges diferents però fàcilment reconeixibles. Uns personatges amb somnis, anhels, desitjos i pors … i amb una història. Una història que toqués els sentiments dels espectadors més joves, que els conmogués, els fes preguntar, enfadar-se, emocionar, despertar, vibrar … adonar-se de totes les seves capacitats.

“LA REBEL·LIÓ”. és doncs, una obra que pretén remoure la consciència social i fer que t’aixequis de la cadira. De la cadira del teatre i de la cadira del conformisme

Espectacle en català| Duració: 75 min aprox

Recomanat a partir dels 10 anys

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jove Teatre Regina.
Es venen les entrades a:
Jove Teatre Regina.

Jove Teatre Regina

Adreça:
C Sèneca, 22
Districte:
Gràcia
Barri:
la Vila de Gràcia
Població:
Barcelona
On
Jove Teatre Regina
Quan
Des de 06/04/2024 al 28/04/2024

Telèfon

Tel.:
932181512
Fax:
934150098

Web

Web venda d'entrades:
http://www.jtregina.com

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber