‘El misteri de Sherlock Holmes’

Tornar

Nens i nenes. Tornen les aventures del famosíssim detectiu i el seu acompanyant, aquesta vegada de la mà dels seus nets.

Roc Olivé aterra a Barcelona amb un dels personatges preferits dels amants de la novel·la negra sota el braç. Dirigida per Joan Olivé, l’obra recorda Sherlock Holmes i les seves famoses aventures, gràcies al testimoni de les generacions futures. L’espectacle es presenta com una activitat familiar en forma d’ scape room que gira al voltant d’ El misteri de Sherlock Holmes.

Sherlock Holmes, Marty Moriarty i Joana Watson són nets de l’emblemàtic director, el famós geni del crim i el doctor que acompanya Holmes, respectivament. Tots tres coincideixen a la prestigiosa escola londinenca de detectius Inquisitor School. El primer es presenta a les proves d’accés, amb un examen final que se li resisteix. El segon és conserge del centre i ha tancat tots els alumnes de primer al despatx de la directora Rutteford. La tercera ha heretat la intel·ligència i la perspicàcia del seu avi.

En aquest espectacle, el públic serà directament partícip de la resolució dels enigmes d’ El misteri de Sherlock Holmes : una part dels assistents ajudaran a superar l’examen a l’investigador. L’altra part del públic adoptarà el paper d’alumnat de primer i haurà de desxifrar un seguit d’enigmes per sortir i poder-se presentar a la prova d’accés. Tots ells comptaran amb l’ajuda de la neta del doctor Watson.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Jove Teatre Regina.
Es venen les entrades a:
Jove Teatre Regina.

ARGUMENT:

Un jove Sherlock Holmes, net del famosíssim detectiu, intenta acabar els seus estudis a la prestigisosa escola de detectius INQUISITOR SCHOOL de Londres. Però per molt famós que sigui el seu llinatge, l’examen final se li resisteix. Li caldrà l’ajuda dels nous alumnes (el públic) que també s’han presentat per a les proves d’accés a l’escola. A través del treball en equip descobrirem si el nostre protagonista podrà superar aquest últim examen i aconseguir el diploma d’investigador.

De manera simultània mentre s’està realitzant l’exàmen, en Marty Moriarty, el conserge de l’escola de detectius i també net del famós geni del crim James Moriarty, ha tancat a tots els alumnes de primer (l’altre part del públic) al despatx de la directora Rutteford. Només si aconsegueixen desxifrar un seguit d’enigmes podran sortir i poder-se presentar a la prova d’accés… Però no patiu! per sort, entre els alumnes s’hi troba la Joana Watson, neta del dr John Watson, d’una intel·ligència i perspicàcia impressionants.

Serà l’atzar? o el destí? Els hereus de Holmes-Watson-Moriarty estan predestinats a retrobar-se per a resoldre els enigmes de “EL MISTERI DE SHERLOCK HOLMES”

FITXA ARTÍSTICA:

Mary Rutterford:Mireia Lorente-Picó/Anna Cerveró

Sherlock Holmes:Carles Jiménez

Joana Watson: Keila Ruipérez/Lorena Garcia

Marty Moriarty: Marc Canyadell/Genís Lama

Text Roc Olivé

Direcció Joan Olivé

Una producció de: TTT produccions


Jove Teatre Regina

Adreça:
C Sèneca, 22
Districte:
Gràcia
Barri:
la Vila de Gràcia
Població:
Barcelona
On
Jove Teatre Regina
Quan
Des de 18/09/2021 al 24/10/2021

Telèfon

Tel.:
932181512
Fax:
934150098

Web

Web venda d'entrades:
http://www.jtregina.com

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix