‘Bye bye, monstre’

Tornar

Infants. Un musical inspirat en la situació de confinament viscuda per milers de nenes, nens i famílies amb motiu de la covid-19.

Amb Bye bye, monstre Dagoll Dagom emprèn un nou camí de creació d’espectacles per a nenes i nens de 5 a 10 anys.

Es tracta d’un musical inspirat en la situació de confinament que han viscut milers de nens i famílies aquest últim any. Un homenatge als més petits de casa i un comiat a la pandèmia en un moment en què la vacunació avança, les mesures es relaxen i sembla que comencem a veure la llum al final del túnel.

Bye bye, monstre va més enllà d’un musical. El projecte neix del Concurs de Relats Curts per a infants i joves impulsat per TMB, que enguany ha arribat a la catorzena edició i en què han participat més de quatre-cents joves. El premi ha consistit a convertir els contes guanyadors reescrits per Marc Artigau en un espectacle musical de Dagoll Dagom i una versió editada en format conte amb il·lustracions i disseny gràfic de Lyona.

La dramatúrgia del musical és de Marc Artigau, Anna Rosa Cisquella i David Pintó; el text, de Marc Artigau, amb cançons de Dàmaris Gelabert, i la coreografia, de Lluc Fruitós (Brodas Bros), i el repartiment, dirigit per Anna Rosa Cisquella, està format per Alba Florejachs, Albert Triola, Marc Soler, Martina Garcia, Violeta Marín i Vinyet Morral.Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Poliorama.
Es venen les entrades a:
Teatre Poliorama.

Amb Bye Bye Monstre, Dagoll Dagom assoleix un nou camí de creació d’espectacles per a nenes i nens de 5 a 10 anys, amb la voluntat d'arribar als infants i conscienciar que la introducció de ben petits al llenguatge teatral és fonamental com a factor iniciàtic del públic del futur.

Es tracta d’un musical inspirat en la situació de confinament que han viscut milers de nens i famílies aquest últim any. Un homenatge als més petits de casa i un comiat a la pandèmia en un moment en què la vacunació avança, les mesures es relaxen i sembla que comencem a veure la llum al final del túnel.

El musical compta amb la dramatúrgia de Marc Artigau, Anna Rosa Cisquella i David Pintó, text de Marc Artigau, amb cançons de Dàmaris Gelabert, coreografia de Lluc Fruitós (Brodas Bros), il·lustració i disseny gràfic de Lyona i amb un repartiment dirigit per Anna Rosa Cisquella, format per Alba Florejachs, Albert Triola, Marc Soler, Martina Garcia, Violeta Marín i Vinyet Morral.

Una producció de Dagoll Dagom en col·laboració amb TMB que es converteix en un musical i un conte.

Bye Bye Monstre va més enllà d’un musical. El projecte neix del Concurs de Relats Curts per a infants i joves impulsat per TMB, que enguany ha arribat a la 14a edició i en què hi han participat més de 400 joves. El premi ha consistit a convertir els contes guanyadors reescrits per Marc Artigau en un espectacle musical de Dagoll Dagom i en una versió editada en format conte amb il·lustracions i disseny gràfic de Lyona, que serà publicada pel segell Baobab de l’editorial Estrella Polar i sortirà a la venda el proper 22 de setembre.


Dramatúrgia, Marc Artigau, Anna Rosa Cisquella i David Pintó

Text, Marc Artigau

Cançons, Dàmaris Gelabert

Direcció musical i arranjaments, Àlex Martínez

Direcció, Anna Rosa Cisquella

Coreografia, Lluc Fruitós – Brodas Bros

Escenografia i vestuari, Albert Pascual

Caracterització, Helena Fenoy i Marta Ferrer

Disseny il·luminació, Jaume Ventura

Disseny de so, Marçal Cruz

Ajudant de direcció, David Pintó

Il·lustració i disseny gràfic, Lyona

Fotografia, Montse Guarro

Vídeo, Mar Orfila

Cap de producció i administració, Natàlia Obiols

Màrqueting, Ivan Danot

Auxiliar de producció, Jose Luis Segador

Comunicació, producció i xarxes socials, Anna Candelas

Premsa, Núria Olivé Montrabeta


Intèrprets

Mare: Alba Florejachs

Pare: Albert Triola

Berta: Martina Garcia / Violeta Marín / Vinyet Morral

Nil: Marc Soler

Teatre Poliorama

Adreça:
la Rambla, 115
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Teatre Poliorama
Quan
Des de 06/11/2021 al 23/01/2022

Telèfon

Tel.:
933177599

Web

Web venda d'entrades:
http://www.teatrepoliorama.com

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix