El circ Raluy presenta ‘Vekante’

Tornar

Espectacles. El circ Raluy presenta la seva última producció, ‘Vekante’

L'històric circ Raluy torna a Barcelona per presentar el seu últim espectacle, ‘Vekante’, una paraula de l'idioma esperanto que vol dir ‘despertar’. Sota aquesta premissa, el circ ofereix una exhibició carregada d'emocions, amb un jove acròbata que, un bon dia, decideix deixar enrere els seus somnis per entrar en un món de piruetes, dansa, riures i emocions. Acompanyat del "director", d'un "presentador", dels pallassos i de la protagonista del xou, Rosa Raluy.

‘Vekante’ és un espectacle que convida tota la família a gaudir d'un món màgic i de fantasia i estarà disponible des del pròxim 26 de novembre fins al 27 de febrer de 2022 al Port Vell de Barcelona.


Horaris

Vekante és una paraula en Esperanto que significa “despertar”.

Un jove acròbata deixa de somniar i desperta descobrint aquest món habitat de ballarins, pallassos, actors i acròbates… artistes que viuen la seva passió. Guiat per “el Director”, “el Presentador” i “els Pallassos” s’integrarà a la companyia convertint-se en part integrant d’un espectacle que amaga esforç, sacrifici, passió i màgia… la màgia escènica de Rosa Raluy.


Port Vell

Adreça:
Mdor Port Vell, 0
Població:
Barcelona
On
Port Vell
Quan
Des de 26/11/2021 al 27/02/2022

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix