Espectacle "Campo 2019. estO NO Es Mi CuerpO" , a càrrec de'Olga Mesa I Francisco Ruiz De Infante. Cia Hors Champ / Fuera de

Tornar


Olga Mesa torna a reprendre el seu icònic solo creat l'any 1996; ara compta amb el dispositiu visual creat per Francisco Ruiz de Infante, el diàleg amb el qual ha donat una nova forma i actualitat a una peça-manifest on l'artista qüestiona el cos i la seva manera de fer; es pregunta per aquest cos des de la mirada de l´altre, de l'espectador, i com el cos pot ser alguna cosa més que una imatge, posant el focus en les seves emocions i les seves manifestacions involuntàries. En aquest treball se superposen imatges, es dupliquen els cossos en una proposta de diàleg entre el passat i el present: un fascinant treball de transmissió a la ballarina Natacha Kouznetsova, a qui l'artista reconeix en el seu moviment fort i alhora fràgil.

Olga Mesa va iniciar la seva trajectòria a Espanya, però aviat es va traslladar a Estrasburg, on continua la seva recerca sobre la relació del cos amb la imatge. Els seus solos l'han posicionat internacionalment des dels anys noranta. L'any 2005 va crear la companyia Hors Champ / Fuera de Campo, i l'any 2010 s'hi va unir Francisco Ruiz de Infante, artista visual i tecnològic que ha dut a terme projectes per a museus com el Reina Sofía, el Guggenheim i el d'Art Modern de París. Junts inventen un univers en el qual interactuen els seus llenguatges artístics, les seves preocupacions i les seves experiències respectives.

Concepció i coreografia Olga Mesa / En diàleg amb Francisco Ruiz de Infante / Interpretació Natacha Kouznetsova, amb Olga Mesa / Dispositiu escènic, banda sonora i vídeo Francisco Ruiz de Infante
Coproducció Marseille Objectif DansE (Marsella), Teatre CDCN Pôle Sud (Estrasburg) i La Caldera, Centre de Creació, Dansa i Arts Escèniques (Barcelona) / Amb el suport Ministeri de Cultura francès – DRAC Grand Est (França), Région Grand Est (suport a la creació 2019) i Ciutat i Eurométropole d'Estrasburg / Residències Marseille Objectif DansE (Marsella), la Fabrique de Théâtre (Estrasburg), Teatre CDCN Pôle Sud (Estrasburg), Teatre de Hautepierre (Estrasburg), Simone – camp d'entrenament artístic (Châteauvillain, França), La Caldera, Centre de Creació, Dansa i Arts Escèniques (Barcelona), i LABoral, Centro de Arte y Creación Industrial (Gijón).
Creació: 1996 (Teatro Pradillo, Madrid). Reactivació: 2001 (Teatre de la Ville, París). Recreació: desembre del 2019 (Teatre CDCN Pôle Sud, Estrasburg)

Pack constel·lació Olga Mesa i Francisco Ruiz de Infante: Els dos espectacles de la constel·lació: descompte del 40%

Horaris

Sala Pina Bausch - Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Adreça:
Lleida, 59
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Sala Pina Bausch - Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Quan
Del 21/01/2021 al 22/01/2021.

Telèfon

Tel.:
934261875
Fax:
934260106

Web

Web venda d'entrades:
www.mercatflors.cat

M'agrada 6

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix