‘Billy Elliot, el musical’

Tornar

Espectacles. Billy Elliot ha nascut en una comunitat minera on els homes fan boxa, però a ell li agrada el ballet.

Billy Elliot, el musicalarriba al Teatre Victòria de Barcelona després d’onze anys a Londres, quatre a Broadway i tres a Madrid.

El musical narra la història del jove Billy, nascut en una ciutat del nord d’Anglaterra en la qual els homes practiquen la boxa i treballen a la mina. Cap d’ells balla ni té ambicions de presentar-se a la Royal Ballet School.

Però en Billy és diferent.

Criat per un pare vidu, sense l’afecte d’una mare, a en Billy no li agrada la boxa però està captivat per la gràcia i la meravella del ballet. Amb fèrria determinació lluitarà per aconseguir els seus somnis, retornant la unió a la seva família i la fe a una comunitat devastada pel convuls final de la indústria minera britànica.

Billy Elliot inclou un llenguatge que algunes persones poden considerar inadequat per a nens. Espectacle recomanat a partir dels 8 anys.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Victòria.
Es venen les entrades a:
Teatre Victòria.

BILLY ELLIOT El Musical, un dels espectacles més apassionants del món, arriba al Teatre Victoria de Barcelona després d’onze anys a Londres, quatre a Broadway i tres a Madrid.

El musical narra la història del jove Billy, nascut en una ciutat del nord d’Anglaterra en la qual els homes practiquen la boxa i treballen en la mina. Cap d’ells balla ni alberga ambicions de presentar-se a la Royal Ballet School. Però Billy és diferent. Criat per un pare vidu, sense l’afecte d’una mare, a Billy no li agrada la boxa però està captivat per la gràcia i la meravella del ballet. Amb fèrria determinació lluitarà per a aconseguir els seus somnis, retornant la unió a la seva família i la fe a una comunitat devastada pel convuls final de la indústria minera britànica.

A partir de la seva estrena al Teatre Victoria i ateses les característiques de la seva extraordinària posada en escena, BILLY ELLIOT només es podrà veure a Barcelona, sense possibilitat de poder oferir aquesta espectacle en gira.

BILLY ELLIOT inclou un llenguatge que algunes persones poden considerar inadequat per a nens. Espectacle recomanat a partir dels 8 anys.

Teatre Victòria

Adreça:
Av Paral.lel, 65*67
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Teatre Victòria
Quan
Des de 09/10/2021 al 30/01/2022

Telèfon

Tel.:
933249742

Web

Web venda d'entrades:
https://www.teatrevictoria.com

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix