Espai de trobada el "FAR"

Tornar

Acte Ajornat

El "FAR". Famílies Afectuosament Resolutives

Què és el "FAR"
El FAR és un espai de trobada per a famílies amb adolescents*, on elles son les protagonistes. És un espai on poder reflexionar sobre la vivència com a mares i pares d'adolescents, i poder-ho fer entre totes. És un espai per compartir les emocions i els sentiments que vivim quan estem en aquests rols amb les i els fills, i sentir-nos acompanyades.
*Monomarentals, monoparentals, reconstituïdes, biològiques, adoptives, extenses, homoparentals, heteroparentals, separades... totes hi tenen cabuda!

Com es desenvolupa?
En cada sessió, les famílies, a partir de les pròpies vivències i inquietuds, decideixen quina temàtica els interessa tractar. A partir de les experiències pròpies, es podran compartir reflexions i trobar noves solucions. En aquesta activitat, l'educadora té la funció de facilitar amb els temps i el desenvolupament de l'activitat, permetent que les famílies puguin reconèixer els seus propis recursos i els aprenentatges que es donen conjuntament entre totes.

Per què ho proposem?
Volem que aquest espai doni peu al naixement d'aquesta tribu. Perquè, tot i que no som famílies perfectes, cadascuna de nosaltres, té recursos i bones pràctiques, que poden ser compartides per donar suport a les altres, i juntes, podem ser afectuosament resolutives.
De fet, no es tracta de ser perfectes, es tracta de ser conscients, sensibles i íntegres. I tot això ho podem potenciar, compartint-ho amb altres famílies amb joves adolescents.

Quan i on?
r poder ser motivador, eficaç i resolutiu, demanem el compromís de formar un grup de famílies el més estable possible, perquè pugui haver continuïtat i es doni un procés de creixement conjunt. Tot i que, al llarg del curs, hi haurà flexibilitat per a que s'hi incorporin noves famílies. Les trobades tenen una durada de dues hores i es realitzen un cop al mes, al Centre per a Famílies amb Adolescents.

Horaris

Centre per a Families amb Adolescents

Adreça:
C Sant Antoni Maria Claret, 64*78
Districte:
Gràcia
Barri:
El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova
Codi postal:
08025
Població:
Barcelona
On
Centre per a Families amb Adolescents
Quan
Del 16/10/2019 al 17/06/2020.

Telèfon

Informació:
932563560 o cita prèvia
Telèfon d'informació:
932563560

M'agrada 15

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix