A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Niu de ciència

Tornar

Nens i nenes. Fomentar l'aprenentatge de les ciències en la infància

L'espai presenta curiositats de la natura, materials suggeridors que tenen com a objectiu provocar, de manera espontània, el sorgiment d'hipòtesis, idees, preguntes, dubtes..., i davant dels quals es poden prendre iniciatives diverses, precisament per donar valor al procés de recerca.

Un projecte que fomenta l'aprenentatge de les ciències socials des de la primera infància, una cosa cabdal en l'estimulació i el foment de les vocacions científiques. A més, introdueix la metodologia científica i ajuda a compartir entre infants i adults una interacció positiva al voltant d'un propòsit comú: investigar la resposta a les preguntes que ens puguem plantejar.


Horaris

El Niu de Ciència és un espai destinat als infants de 2 a 6 anys. Es troba situat al costat mateix del vestíbul del Museu.

L’espai presenta curiositats de la natura, materials suggeridors que tenen per objectiu provocar, de manera espontània, el sorgiment d’hipòtesis, idees, preguntes, dubtes… i davant dels quals es poden prendre iniciatives diverses, precisament per donar valor al procés d’investigació.

L’objectiu d’aquesta manera de fer és trencar amb la idea de preguntes de resposta única per anar introduïnt la metodologia científica i ajudar a compartir entre infants i adults una interacció positiva al voltant d’un objectiu comú: investigar la resposta a les preguntes que ens puguem plantejar.

Adreça:
Plaça de Leonardo da Vinci, 4*5
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Besòs i el Maresme
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

Telèfon

Tel.:
932566002

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix