Endorfines a La Farinera

Tornar

A la terrassa del Centre Cultural la Farinera del Clot.

Espectacles. Nova edició del Cicle d’Humor i d’Estiu a La Farinera del Clot.

El Cicle d’Humor i d’Estiu del Centre Cultural La Farinera del Clot estrena una novetat aquest any, ja que les actuacions a la terrassa del centre cultural es combinaran amb espectacles itinerants al parc de les Glòries.

Programa

Dijous 27 de juny
Wandering Orquestra, de la companyia Sergi Estebanell.
La Wandering Orquestra arriba a la ciutat disposada a interpretar un gran concert. Però sembla que hi ha un petit problema: potser són al lloc equivocat?
Lloc: espectacle itinerant des de l’esplanada del centre cultural fins al parc de les Glòries.

Dijous 4 de juliol
Antipasti, de la companyia El Que Ma Queda De Teatre.
L’Antipasti és un restaurant italià, regentat pel xef Marcelo Mascarpone i el seu ajudant, Pepino Pepperoni. Números de màgia amb menjar, beguda i foc, malabars amb tot el que es pugui trobar en una cuina…
Lloc: terrassa del centre cultural.

Dijous 11 de juliol
Wet floor, de la companyia Cris-is.
L’espectacle està a punt de començar. Una dona de la brigada de neteja és l’encarregada de condicionar l’escenari. La tasca esdevindrà una missió impossible, abocada al desastre.
Lloc: terrassa del centre cultural.

Dijous 18 de juliol
Sin remite, de Jean Philippe Kikolas.
Una comèdia on els paquets s’escapen de les mans, les cartes volen i els globus engoleixen carters. Inspirat en el còmic francès Jacques Tati.
Lloc: terrassa del centre cultural.

Dijous 25 de juliol
Revoluclown, de la companyia Revoluclown.
Un grup de pallassos vol fer una revolució creant una aventura èpica, entusiasta i amb molta diversió.
Lloc: espectacle itinerant des de l’esplanada del centre cultural fins al parc de les Glòries.

Horaris


El Centre Cultural la Farinera del Clot presenta, des de finals de juny i durant tot juliol, un total de cinc dijous al vespre amb espectacles que ens oferiran una programació on l´humor de qualitat en serà la clau.

Enguany amb una novetat, i és que combinarem actuacions a la terrassa del Centre Cultural amb espectacles itinerants al Parc de Glòries.


Programa:

- Dijous 27 de juny
WANDERING ORQUESTRA. A càrrec de la cia. Sergi Estabanell
La Wandering Orquestra arriba a la ciutat disposada a interpretar un gran concert. Reunits ja els cuatre músics es dirigeixen cap al lloc on s´ha de fer el seu concert. Tot és a punt. Vestits per a l´ocasió, amb els seus instruments i amb el públic present. Busquen el teatre on han de tocar, però sembla que hi ha un petit problema,
potser no és el lloc equivocat?
Lloc: Espectacle Itinerant des de l'esplanada del Centre Cultural fins al Parc de Glòries.

- Dijous 4 de juliol
ANTIPASTI. A càrrec de la cia. El que ma queda de teatre
L´Antipasti és un curiós restaurant de carrer de menjar italià, regentat per dos cuiners ben especials: el xef Marcelo Mascarpone i el seu ajudant Pepino Pepperoni. Números de màgia amb menjar, beguda, foc... Malabars amb tot el que es pugui trobar a una cuina... Participació del públic... Vespa, spaguetti i la millor música italiana. Sigueu valents i reserveu taula. Buon appetito!!!
Lloc: terrassa del Centre Cultural.

- Dijous 11 de juliol
WET FLOOR. A càrrec de La cia. Cris-is
L´espectacle és a punt de començar. El festival ha contractat les serveis de l´empresa " Wet Floor ", amb més de 30 anys d´experiència. Una dona de la brigada de neteja és l´encarregada de condicionar l´ escenari. Una tasca senzilla, que es convertirà en missió impossible abocada al desastre.
Lloc: terrassa del Centre Cultural.

- Dijous 18 de juliol
SIN REMITE. A càrrec de Jean Philippe Kikolas
Una comèdia on els paquets s'escapen de les mans, les pilotes reboten, un carretó es manté en equilibri, les cartes volen i els globus engoleixen carters. Espectacle on s´utilitzen diferents tècniques de circ, manipulació d´objectes, malabars i una infinitat de solucions pels conflictes que se li plantegen i que el duran fins i tot a ficar-se dins un globus gegant. Inspirat en el còmic francès Jacques Tati, i el seu curtmetratge L´École du Facteurs (1947).
Lloc: terrassa del Centre Cultural.

- Dijous 25 de juliol
REVOLUCLOWN. A càrrec de la cia. Revoluclown
Espectacle de clown on un grup de pallassos arriben per fer una revolució creant una aventura èpica, entusiasta i amb molta diversió. Més que un espectacle de carrer és un estímul per trobar la manera de construir la comunitat a través del joc i l´alegria, una reapropiació simbòlica de l´espai, el teatre, la ciutat i fins i tot la vida.
Lloc: Espectacle Itinerant des de l'esplanada del Centre Cultural fins al Parc de Glòries.

Centre Cultural La Farinera del Clot

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 837
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Clot
Codi postal:
08018
Població:
Barcelona
On
Centre Cultural La Farinera del Clot
Quan
Del 27/06/2019 al 25/07/2019.

Telèfon

Telèfon:
932918080
Fax:
932918083

M'agrada 61

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix