Encesa de foguerons a les places de Gràcia

Tornar

Festes. Els Foguerons de Sa Pobla tornen a Gràcia el 26 de gener amb una nit de música, ball i foc.

Amb l’encesa dels foguerons comença la revetlla, un dels actes més populars i concorreguts de la festa. Al voltant de la foguera es torra carn, s’hi canten cançons i s’hi fan balls tradicionals.

Enguany n’hi ha onze de repartits per les places i els carrers de Gràcia. A les 21.30 hores, a la plaça del Diamant se celebrarà la Festa de sa Ximbomba, amb glosada, cançons i xeremiers. I, a la mateixa hora, a la plaça de la Virreina, començarà una revetlla amb les ximbombes i els cantadors de Sa Pobla, seguida d’una ballada a càrrec dels grups Qanarusa de Porreres i S’Estol des Gerricó, de Felanitx (23.00 h).

Horaris


Amb l'encesa dels foguerons comença la revetlla, un dels actes més populars i concorreguts de la festa. Al voltant de la foguera, s'hi torra carn, s'hi canten cançons i s'hi fan balls tradicionals. Enguany n'hi ha onze de repartits per les places i els carrers de Gràcia. A les 21.30 h, a la plaça del Diamant, s'hi farà la Festa de sa Ximbomba, amb glosada, cançons i xeremiers. I, a la mateixa hora, a la plaça de la Virreina, arrencarà una revetlla amb les ximbombes i els cantadors de sa Pobla, seguida d'una ballada a càrrec dels grups Qanarusa de Porreres i S'Estol des Gerricó de Felanitx (23 h).

Espais: Espai: plaça del Diamant, plaça de la Virreina, placeta de Sant Miquel, carrer de Joan Blanques, carrer de la Llibertat, carrer de la Fraternitat (part de baix), carrer de Puigmartí, carrer de Berga, carrer de Tordera, carrer de Verdi i carrer de la Fraternitat (part de dalt).

Carrers i places de Gràcia

Adreça:
Pl Virreina, 1
Districte:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08024
Població:
Barcelona
On
Carrers i places de Gràcia
Quan
26/01/2019

M'agrada 230

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix