"En va"

Tornar

Exposicions. Un projecte de Mar Arza qüestiona les dues certeses que han emmarcat les interpretacions de l’art.

Mar Arza (Castelló de la Plana, 1976) investiga el revers de les tipificacions, així com certes mecàniques polaritzades entre aclarir i atordir, entre estandarditzar i imposar. Igualment, la contemplació estètica ha abandonat el seu antic caràcter d’epifania personal. Quan parlem d’imatges, també parlem d’uns usos públics que aquestes permeten, o cap als quals ens empenyen. Quan invoquem a veure, estem convocant una sèrie d’operacions col·lectives i ideològiques, unes preses de posició.

“En va” qüestiona dues certeses que han emmarcat les interpretacions de l’art, el coneixement i les imatges: nitidesa contra opacitat, transparència en oposició a hermetisme. La gelosia ofereix aquí tota la seva potència disruptiva: es tracta d’un espai disposat per mirar, però, a la vegada, és una cruïlla des d’on ens veiem obligats a traduir, o a desxifrar, o a assumir la nostra posició mentre l’adquirim.

Visites guiades gratuïtes els dimarts a les 18.00 hores, i els dissabtes i diumenges a les 12.00 hores.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Se celebra a:
La Virreina Centre de la Imatge.


Aquest projecte qüestiona dues certeses que han emmarcat les interpretacions de l´art, el coneixement i les imatges: nitidesa contra opacitat, transparència en oposició a hermetisme, llum versus apagada. La gelosia ofereix aquí tota la seva potència disruptiva: es tracta d´un espai disposat per mirar, però a la vegada és una cruïlla des d´on ens veiem obligats a traduir, o a desxifrar, o a assumir la nostra posició mentre l´adquirim.

La Virreina Centre de la Imatge

Adreça:
C la Rambla, 99
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
La Virreina Centre de la Imatge
Quan
Del 16/06/2018 al 30/09/2018.

Telèfon

Informació:
933161000
Centraleta:
933017775
Fax:
933161194

M'agrada 72

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix