El Meu Primer Festival

Tornar

Infants. Descobriu en família un cinema plural i creatiu, amb obres inèdites o difícilment visibles en pantalles comercials.

El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys que vol contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu mitjançant una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps. L’objectiu és entretenir i educar, estimular la imaginació i la creativitat i despertar l’esperit crític.

El festival és una finestra per a l’exhibició d’obres inèdites o difícilment visibles en pantalles comercials, però també un espai de participació i de diàleg on els nens són els autèntics protagonistes: un públic que veu, pensa, opina, pregunta, vota i crea.

Consulteu-ne la programació en aquest enllaç i més informació a https://elmeuprimerfestival.com/ca/cine-espetacle-musica-a-primera-vista/.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Cinemes Verdi Park.
Organitzat per:
Associació Cultural Modiband.
Se celebra a:
Filmoteca de Catalunya.
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.
Es venen les entrades a:
Filmoteca de Catalunya. Es vendran les entrades a la mateixa guixeta 1 h abans de cada sessió.A les altres sales, a més de la venda a taquilla, la venda anticipada es fa per la web del mateix festival.
Se celebra a:
Auditori Sant Martí.
Institut Français de Barcelone.
Bosque Multicines.


El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes d´entre 2 i 12 anys, que vol contribuir a la difusió d´un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d´arreu del món i de tots els temps. Amb l´objectiu d´entretenir i educar, estimular la imaginació i la creativitat, i despertar l´esperit crític.

El Meu Primer Festival és un festival que vol ser una finestra per l´exhibició d´obres inèdites o difícilment visibles en pantalles comercials, però també un espai de participació i de diàleg on els nens són els autèntics protagonistes: un públic que veu, pensa, opina, pregunta, vota, crea... El Meu Primer Festival vol ser un aparador de la creació contemporània pel que fa al cinema per a nens, però també vol contribuir a l´educació de la mirada cinematogràfica i a l´aprenentatge de la història del cinema.

El festival es concentra sobretot a la ciutat de Barcelona, però s´expandeix per tot el territori català i més enllà amb el seu format En Gira. I des de 2014 es realitza també a la ciutat de Madrid amb un format més petit.

Consulteu la programació en aquest enllaç.

Cinemes Bosque,Verdi Park,Institut Francès, Filmoteca, CCCB i Auditori St Martí

Adreça:
Rbla Prat, 16
Districte:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08012
Població:
Barcelona
On
Cinemes Bosque,Verdi Park,Institut Francès, Filmoteca, CCCB i Auditori St Martí
Quan
Del 09/11/2019 al 24/11/2019.

M'agrada 135

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Filmoteca de CatalunyaPl Salvador Seguí 1*9 (Ciutat Vella)

Comparteix