Drap-Art

Tornar

Fires. El mercat Drap-Art, de reciclatge artístic i consum sostenible, s’instal·la a la plaça Reial cada dissabte fins al 30 de juny.

Al mercat Drap-Art es poden trobar tot tipus d’objectes realitzats amb materials reciclats: petits vaixells de vapor fets amb llaunes de conserva; braçalets, penjolls i anells realitzats amb forquilles; bijuteria elaborada amb càpsules de cafè; bosses fetes amb pneumàtics de bicicleta; objectes decoratius confeccionats amb discos de vinil; arracades realitzades amb rodets de pel·lícules…

Drap-Art promou l’economia verda, permet que unes trenta famílies d’artistes, de dissenyadors i d’artesans puguin viure, i ofereix una sortida professional a persones que tenen dificultats per integrar-se en el mercat laboral convencional.

Horaris


El Mercat Drap-Art de reciclatge artístic i consum sostenible es realitza a la plaça Reial tots els dissabtes del 24 de març al 30 de juny.

Allà es poden trobar tot tipus d'objectes realitzats amb materials reciclats: petits vaixells a vapor de llaunes de conserva, braçalets, penjolls i anells de forquilles, bijuteria de càpsules de cafè, bosses de neumàtic de bicicletes, objectes decoratius de discos de vinil, robots i llampares d'envasos, arracades de rodets de pel·lícules de fotografia analògiques.

Amb els mercats, Drap-Art promou una economia verda, que permet viure unes 30 famílies d'artistes, dissenyadors i artesans, així com oferir una sortida professional a persones amb dificultats per integrar-se en el mercat laboral convencional, buscant una manera de la vida que està en harmonia amb la seva ètica i el treball que els permet seu gra de sorra per crear un món millor.

Durant tot el mes d'abril realitzaran un especial Sant Jordi amb tallers i activitats.

Dissabte, 24 de març, a les 12h
TALLER DE CLAUER-PASTILLER
Aurora Martínez

Dissabte, 31 de març, a les 12h
TALLER DE MONEDER TETRAPAK O TARGETER
Aurora Martínez

Dissabte, 7 d'abril, 12h
TALLER D'ANIMALS
Silvia de Leonardis

Dissabte, 14 de abril, a les 12h
TALLER DRAC DE SANT JORDI
Silvia de Leonardis

Dissabte, 21 d'abril, 12h
TALLER ROZAS DE SANT JORDI
Silvia de Leonardis

plaça Reial

Adreça:
Pl Reial, 0
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
plaça Reial
Quan
Del 24/03/2018 al 30/06/2018.

M'agrada 94

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix