Donasport

Tornar

Acte Ajornat

Esports. Jornades esportives obertes per fomentar la visibilitat de la dona en el món de l’esport.

Des del març fins al maig, totes les dones que vulguin gaudir de l’esport d’una manera totalment inclusiva, respectuosa i divertida podran participar en la desena edició de les jornades esportives Donasport, promogudes pel club esportiu LGBTI+ Panteres Grogues en el marc del Dia Internacional de les Dones amb l’objectiu de fomentar la visibilitat de la dona en el món de l’esport.

La gran varietat de modalitats esportives és un dels punts forts d’aquest esdeveniment. Des de les més clàssiques com el futbol, el bàsquet o el tennis taula fins al vòlei platja, el senderisme, el pàdel o fins i tot BTT. També hi haurà activitats socials, entre les quals figuren una exposició fotogràfica i un vermut literari.

Encara que els horaris varien segons la modalitat esportiva, la majoria de les activitats se celebraran en cap de setmana. El procés per registrar-se a cada activitat es fa a través del web oficial de l’esdeveniment.

Altres

Promogut per:
Club Esportiu Les Panteres Grogues.
Hi col.labora:
Ajuntament de Barcelona.


Des del mes de març fins al maig, totes les dones que vulguin gaudir de l'esport de forma totalment inclusiva, respectuosa i divertida podran participar en la desena edició de les jornades esportives Donasport, promogudes pel club esportiu LGBTI+ Panteres Grogues en el marc del Dia de la Dona, amb l'objectiu de fomentar la visibilitat de la dona en el món de l'esport.
La gran varietat de modalitats esportives és un dels punts forts d´'quest esdeveniment; des de les més clàssiques com el futbol, el bàsquet o el tennis taula, passant per vòlei platja, senderisme, pàdel o fins i tot BTT. També hi hauran activitats socials, com una exposició fotogràfica i un vermut literari. Encara que els horaris son diferents segons la modalitat esportiva, la majoria de les activitats se celebraran durant els caps de setmana. El procés per registrar-se en cadascuna de les activitats es realitzarà a través de la web oficial de l'esdeveniment.

Consulteu aquí el programa d'activitats

Diferents indrets de Barcelona

Població:
Barcelona
On
Diferents indrets de Barcelona
Quan
Del 14/03/2020 al 23/05/2020.

Web

Web inscripcions:
www.donasport.cat

M'agrada 42

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix