Degustació "Maridatge de vins i caves amb Xocolata"

Tornar

Primer es tasta la xocolata. Després el vi o cava assignat i, finalment, es fa el maridatge d’ambdós productes, observant els canvis que això provoca. El maridatge, acompanyat de les explicacions oportunes és tota una experiència plena de contingut i diversió. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques dels vins i caves, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu de la Xocolata.
Coordinat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Adreça:
Carrer del Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
Quan
25/08/2024

També et pot interessar...