'L'Alternativa' - 29è Festival de Cinema Independent de Barcelona

Tornar

Cinema independent. El festival proposa llargmetratges i curts internacionals, i films d'aquí.

L'Alternativa, el 29è Festival de Cinema Independent de Barcelona, presenta una edició híbrida amb projeccions i activitats presencials a diferents espais culturals de Barcelona i amb una selecció de pel·lícules disponibles a Filmin.

Amb la seva programació, L'Alternativa, vol defensar la independència creativa de l'autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

El festival proposa tres seccions competitives dins de l' Alternativa Oficials: Nacional, Llargmetratges internacionals i Curtmetratges internacionals. I a l' Alternativa Paral·leles presenta homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors, i programa familiar. Per la seva banda, l' Alternativa Hall ofereix una programació gratuïta i diversa, projeccions, actuacions i debats al Hall del CCCB.

A més de projeccions, l' Alternativa Activitats proposa seminaris, masterclasses, debats amb autors, taules rodones, performances, tallers de creació per a nens i adults, i els seminaris d'Escoles de Cinema. 

L' Alternativa Professionals organitza les 13es Jornades Professionals i el 10è Mentoring Projects.

Horaris

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa, arriba enguany aquest any a la 29a edició. Gairebé tres dècades oferint a la ciutadania i als professionals una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l'autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

Aquest any, tornem a apostar per una edició híbrida: projeccions i activitats presencials, una selecció de films disponibles a Filmin i una sèrie d’activitats per a públic i professionals en streaming.

L'Alternativa té tres seccions competitives a l' Alternativa Oficials: Nacional, Llargmetratges internacionals i Curtmetratges internacionals. L'Alternativa Paral·leles presenta homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors i programa familiar. Per la seva banda, l'Alternativa Hall ofereix una programació gratuïta i diversa, projeccions, actuacions i debats al Hall del CCCB.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Adreça:
C Montalegre, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Quan
Des de 18/11/2022 al 04/12/2022

Telèfon

Tel.:
933019350

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber