Grec Festival 2024

Tornar

Arts escèniques. Entrades a la venda, el 18 d’abril. Una programació de 81 espectacles i més de 50 activitats paral·leles que combina el talent local i els homenatges a mestres mundials de les arts escèniques.

La 48a edició del Grec Festival se celebra del 26 de juny al 4 d’agost.

Noms destacats com La Veronal, La Brutal, Dagoll Dagom o Baró d’Evel actuaran al Teatre Grec. Aquest escenari serà l’espai inaugural del festival, que enguany protagonitzarà Sílvia Pérez Cruz amb l’espectacle Circular, basat en el seu últim disc, Toda la vida, un día.

A més, l’agenda teatral inclou noms de l’escena internacional com Angélica Liddell, Lola Arias, Christiane Jatahy, Nat Randall, Anna Brackon, Jan Lauwers o Krzysztof Warlikowski, en una programació extraordinària i de primer nivell, amb un clar accent femení i en complicitat amb el Festival d’Avinyó.

A les propostes del programa principal s’hi uneixen una cinquantena d’activitats en diverses sales que promouen l’expansió del Grec per tota la ciutat. Entre elles, un Tirant lo Blanc dirigit per Joan Arqué; Tots ocells, de Wadji Mouawad, dirigida per Oriol Broggi; o textos d’autoria catalana com Malamort, de Daniela Feixas, o Les mans, de Llàtzer Garcia.

La venda regular d’entrades comença el 18 d’abril i es podran adquirir abonaments per a 4 espectacles o més amb un descompte de 8 euros a cadascuna de les entrades.

Consulteu la programació.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Grec Festival de Barcelona

El Grec celebra el talent de Barcelona i les aliances artístiques que ha teixit al llarg dels anys.

El Grec 2024 tindrà lloc del 26 de juny al 4 d’agost amb una extensa programació de 81 espectacles i més de 50 activitats El festival planteja enguany una celebració del talent local, amb artistes que ha ajudat a créixer i ara fan marca Barcelona al món. Alhora, ret homenatge a mestres mundials de les arts escèniques. L’espai del Teatre Grec es reserva en exclusiva a representants de l’escena barcelonina i catalana, amb artistes i companyies fortament lligats als festivals dels darrers anys: Sílvia Pérez Cruz, La Veronal, La Brutal, Dagoll Dagom o Baró d’Evel, entre d’altres.

El Grec porta a Barcelona grans noms del panorama teatral internacional com Angélica Liddell, Lola Arias, Christiane Jatahy, Nat Randall, Anna Brackon, Jan Lauwers o Krzysztof Warlikowski, en una programació extraordinària i de primer nivell, amb un clar accent femení i en complicitat amb el Festival d’Avinyó.

El festival arriba a tota la ciutat gràcies a les coproduccions amb diferents sales que conviden a escoltar històries: un Tirant lo Blanc dirigit per Joan Arqué; Tots ocells, de Wadji Mouawad, dirigida per Oriol Broggi; o textos d’autoria catalana com Malamort, de Daniela Feixas; o Les Mans, de Llàtzer García, entre d’altres. En conjunt es presenten 36 coproduccions que inclouen tots els gèneres i múltiples programes de suport a la creació.

Diversos espais de la ciutat

Adreça:
Pg Santa Madrona, 38
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Diversos espais de la ciutat
Quan
Des de 26/06/2024 al 04/08/2024

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber