Dansa "rojos"

Tornar

Se celebra al Pati interior d’illa Ermesenda de Carcassona

rojos és una proposta de dansa contemporània resultat de la intersecció entre la recerca de testimonis de la postguerra de la Guerra Civil Espanyola i la recuperació del llegat del moviment dissident de l’època: artistes, dones creadores i persones de diferents orientacions sexuals que varen haver de viure en la clandestinitat i en el silenci. Mitjançant el llenguatge de la dansa, l’espectacle evoca l’imaginari col·lectiu de la postguerra per tal de recuperar la memòria que ens uneix i transmetre-la a les noves generacions.

Descripció de la companyia:

Direcció, concepte i recerca: Miquel Barcelona. Intèrprets i col·laboradors coreogràfics: Miquel Barcelona, Helena Gispert, Martí Güell i Bea Vergés. Composició musical: Oriol Mula. Distribució: Biel Martínez · Producció executiva: Tàndempro. Assessoria conceptual i disseny gràfic: Àurea Estellé Alsina.

Miquel Barcelona compta amb més de 15 anys d’experiència professional en el món de la dansa i les arts escèniques. Ha col·laborat amb directors i coreògrafs com Carolyn Carlson, Juan Kruz de Garaio Esnaola, Raffaelle Giovanola, Darío Fo, Àlex Rigola, Qars Teatre, entre d’altres. Actualment està immers en la gira de rojos (en els formats de sala i carrer). Com a companyia destaquen les seves creacions anteriors [kórps] i parrà.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Urgell.
Adreça:
Carrer del Comte d'Urgell, 145
Districte:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona
Quan
29/06/2022

Telèfon

Tel.:
934536480

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix