Dansa ‘Opening Night’

Tornar

Mesures Covid-19: el Teatre Nacional de Catalunya modifica l'horari de les funcions dels dijous a les 19 h.

Espectacles. Un muntatge que reflecteix la profunda admiració del director escènic per la pel·lícula homònima.

El Teatre Nacional de Catalunya és l’escenari d’ Opening night , l’espectacle de La Veronal. Dirigit per Marcos Morau, qui també és el constructor de la coreografia, el muntatge reflecteix les obsessions de Morau que caracteritzen el seu camí professional. 

La coreografia adopta el nom de la pel·lícula de John Cassavetes, per la qual el coreògraf sent una profunda admiració. A través d’una obra que combina dansa i teatre, Morau ret homenatge al món de la cultura. Concretament, l’espectacle és un mirall de la seva experiència, amb totes les emocions i obsessions que l’acompanyen, a més dels èxits i fracassos. Experiència que, per descomptat, suma tots els protagonistes d’aquest món: des del director fins a l’espectador.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Gran.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.

L´escenari, indret per excel·lència del dispositiu teatral, protagonitza el nou muntatge de La Veronal

Des de la primera imatge mental, la primera projecció d'una idea inspiradora, a la primera vegada que s'aixeca el teló d'un espectacle, hi ha tota una successió d'esdeveniments que comencen a precipitar-se amb la força d'una bola de neu vessant avall. Tot el que passa en aquest interval de temps travessa la vida dels que formen part de tot l'entramat, des del director fins a l'espectador que arriba en l'últim moment.

Tots, en major o menor mesura, posem part de la nostra vida en el que fem i per això hi ha molta veritat dins de la ficció que es mostra damunt de l'escenari.

Opening Night reflecteix la profunda admiració que tinc com a director escènic per la pel·lícula de John Cassavetes, de la qual he pres el títol. Gena Rowlands va dir en una ocasió «Vivíem per al cinema. Van ser anys intensos i apassionants. Els millors de la meva vida.» La meva vida han estat les arts escèniques des que vaig fundar La Veronal ja fa més de 10 anys i he viscut cada experiència i cada projecte des de totes les dimensions que formen el procés. Per això, en aquesta obra basada en la meva pròpia experiència, vull mostrar-li al públic tot el que passa des d'aquesta primera idea inicial en totes les seves dimensions, des de l'immaterial i psicològic fins al que és físic i tangible.

Aquesta obra acaba allà on han començat totes les altres, quan el silenci s'apodera de la sala i es conté la respiració perquè el teló està a punt d´aixecar-se.

Fitxa artísticaAutoria: La VeronalCoreografia i direcció: Marcos Morau

Teatre Nacional de Catalunya - Sala Gran

Adreça:
Pl Arts, 1
Districte:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Població:
Barcelona
On
Teatre Nacional de Catalunya - Sala Gran
Quan
Des de 08/04/2021 al 11/04/2021

Telèfon

Tel.:
933065700
Fax:
933065701
Telèfon venda d'entrades:
933 065 720

Web

Web venda d'entrades:
http://www.tnc.cat

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix