Cursa Atlètica del Barri de Sant Antoni

Tornar

Esports. La 42a edició de la cursa tindrà lloc en el marc de la festa major del barri.

La Cursa Atlètica del Barri de Sant Antoni – 25è Memorial Antonio Rodríguez arriba a la 42a edició. Enguany la cursa inclou una petita modificació en el recorregut: a causa de la transformació del carrer del Parlament en una via per a vianants, la cursa baixarà pel carrer del Marquès de Campo Sagrado.

Les inscripcions es tancaran el 15 de gener de 2020 o quan s’arribi a 5.000 participants, i només es poden fer en línia.

El recorregut de la primera volta és el següent: Floridablanca/Viladomat (sortida) – Floridablanca – Casanova – Sepúlveda – Llançà – lateral Gran Via – Gran Via (carril central; incorporació carril bus entre Llançà i Vilamarí) – pg. Gràcia (carrils centrals) – rda. Universitat – rda. Sant Antoni – Km 5: Cerveseria Moritz (fi de la primera volta).

El recorregut de la segona volta és aquest: Floridablanca – Villarroel – Tamarit – Urgell – Manso – Calàbria – Parlament – Borrell – Marquès de Campo Sagrado – rda. Sant Pau – av. Paral·lel – Borrell – Marquès de Campo Sagrado – Paral·lel – Llançà – Gran Via (lateral) – Gran Via (carril central; incorporació carril bus entre Llançà i Vilamarí) – Urgell – Floridablanca – Floridablanca/Calàbria (arribada).

Els atletes de la cursa infantil de les categories sub-16, sub-14, sub-12 i sub-10 correran amb un dorsal amb un xip incorporat. Per a les curses sub-8 i sub-5 no cal fer cap inscripció.

Horaris


Les inscripcions es tancaran el 15 de gener de 2020 o en arribar a 5.000.

Només s'accepten inscripcions on-line, no hi ha inscripcions presencials.

Fira del Corredor
Per evitar cues d'ultima hora, la direcció de la cursa recomana recollir la bossa amb els regals, el dorsal i el xip blanc de la organització a la Fira del Corredor, el dissabte 18 gener 2020 de 9 a 20 hores, al edifici Calabria 66 (antiga seu de L´ONCE ) carrer Calabria 66-78 08015 Barcelona.

Els atletes de fora de Barcelona podran recollir-la a partir de les 8 del matí del dia de la prova en el mateix lloc (Calàbria, 66).

Per recollir el dorsal és imprescindible mostrar el DNI o Passaport i el comprovant d'inscripció.

Recorregut

Sortida Floridablanca/Viladomat - Floridablanca - Casanova Sepúlveda - LLançà - Gran via lateral - Gran via carril central; incorporació carril bus entre LLançà-Vilamari - Passeig de Gràcia carrils centrals - Rda Universitat Ronda San Antoni - Km 5: Cerveseria Moritz (fi de la primera volta)...

Segona Volta:
...Floridablanca - Villaroel - Tamarit - Urgell - Manso - Calàbria - Parlement - Borrell - Marqués de Campo Sagrado - Ronda Sant Pau - Av. Paral·lel - Borrell - Marqués de Campo Sagrado - Paral·lel - LLançà - Gran via lateral Gran via carril central; incorporació carril bus entre LLançà-Vilamari - Carrer Urgell - Carrer Floridablanca - Arribada Carrer Floridablanca/Carrer Calàbria (META).

Curses infantils
Els atletes de la cursa infantil en les categories Sub 16, Sub 14, Sub 12 i Sub 10 correran amb dorsal amb un xip incorporat.

Per les curses Sub 8 i Sub 5, no cal fer inscripció.

El diumenge 20 de gener després de la cursa es publicaran els resultats i el vídeo de la prova.

Els dorsals de de la cursa Sub 8 i Sub 5, no cal fer inscripció, es podrán recollir a la fira del corredor al espai destinat a la cursa infantil i el diumenge es podrá recollir a partir de les 10:00 h. a Calabria 66.

- Recorreguts
Circuit de la Categoria Sub 16 (1609 mts. Milla))
Sortida Floridablanca / Calàbria - Comte Borrell - Floridablanca / Calàbria - Meta.

Circuit de la Categoria Sub 14 (1300 mts.)
Sortida Floridablanca / Calàbria - Villarroel - Sepúlveda - Viladomat - Floridablanca / Calàbria (Meta).

Circuit de la Categoria Sub 12 (1000 mts.)
Sortida Floridablanca / Calàbria - Comte Urgell - Sepúlveda - Viladomat - Floridablanca / Calàbria (Meta).

Circuit de la Categoria Sub 10 (800 mts.)
Sortida Floridablanca / Calàbria - Comte Borrell - Sepúlveda - Viladomat - Floridablanca / Calàbria (Meta).

Circuit de la Categoria Sub 8 (400 mts.)
Sortida Floridablanca / Calàbria - Comte Borrell - Floridablanca / Calàbria - Meta.

Circuit de la Categoria Sub 5 (200 mts.)
Sortida Floridablanca / Calàbria - Floridablanca / Viladomat - Meta.

Diferents carrers del barri de Sant Antoni

Adreça:
C Floridablanca, 41
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Codi postal:
08015
Població:
Barcelona
On
Diferents carrers del barri de Sant Antoni
Quan
19/01/2020

Web

Web inscripcions:
www.cursasantantoni.cat

M'agrada 373

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix