Curs online "Idioma coreà i el seu entorn socioeconòmic (nivell A1- part2)"

Tornar

L'idioma coreà és la llengua oficial de Corea del Nord i del Sud. Parlat per gairebé 80 milions de persones, l'escriptura coreana (Hangeul) és un sistema fonològic de ràpid aprenentatge creat pel rei Sejong el Gran durant el segle XV perquè el seu poble, frustrat per no poder expressar-se correctament utilitzant només els caràcters xinesos, pogués llegir i escriure fàcilment, de manera que l'analfabetisme és pràcticament inexistent a Corea. El Hangeul és una escriptura científica que va ser seleccionada com a "Patrimoni Cultural de Literatura" per la UNESCO el 1997.

L'interès cap a Corea s'ha incrementat de mica en mica amb les telenovel·les, el cinema i la música (k-pop), connectant-se amb altres icones més tradicionals com el Taekwondo (art marcial que uneix la ment amb el cos), el Hanbok (vestit de disseny tradicional), el Kimchi (que representa la seva gastronomia saludable), el Hanji (l'elegància i durabilitat d'el paper de seda) o el Hanok (el sistema de calefacció sota el terra) i els productes tecnològics coreans. La Corea d'avui és el reflex d'una transformació constant, alhora que té la capacitat per conservar les seves arrels més profundes. La capacitat d'innovació de la seva població l'ha col·locat entre les primeres economies desenvolupades del món, en una societat molt dinàmica.

El curs combina objectius comunicatius generals al costat d'altres de caire cultural que permetran als estudiants desenvolupar-se i relacionar-se en el context de la societat. També facilitarà entendre la societat, les institucions i l'organització empresarial, permetent una millor adaptació a treballar en entorns coreans.

Impartit per la professora nativa Hwang Seung Ok, experta en l'ensenyament d'idioma coreà per a estrangers.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Casa Àsia.
Inscripcions a:
Casa Àsia.
Adreça:
Carrer de Bolívia, 56
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
Quan
Des de 10/09/2021 al 28/01/2022

Telèfon

Tel.:
933680836
Fax:
933680333

Més informació

Web cita previa:
http://www.casaasia.cat

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix