Curs avançat de l'idioma japonès Marugoto - nivell A2 - 2 (horari de matins)

Tornar


El curs avançat de japonès Marugoto A2-2 de matins tindrà lloc del 28 de febrer al 19 de juny 2020, cada divendres de 10.00 h a 12.00 h amb dues classes de recuperació els dimecres 29 d'abril i 20 de maig. El nivell A2-2 de matins (34 hores lectives) és la continuació del nivell A2-1 de matins. Abans de matricular-se cal sol·licitar una prova de nivell a educacion@casaasia.es.

Els cursos de japonès de Casa Àsia, impartits per professores natives experimentades i amb una preparació específica de la Japan Foundation, estan basats en els estàndards d'ensenyament de la Fundació Japó (Japan Foundation Standards), JFS, que s'ajusten al seu torn al MCER, el marc europeu comú de referència per a l'ensenyament de les llengües, un marc que divideix l'ensenyament en un total de sis nivells (A1-C2), i que ja s'utilitza en els centres d'idiomes de les principals universitats i a les escoles oficials d'idiomes.

Aquests estàndards es basen en una concepció de l'aprenentatge de l'idioma japonès orientat cap a l'enteniment mutu, combinant d'una banda la capacitat per realitzar una tasca utilitzant el japonès com a vehicle d'expressió; i de l'altra la capacitat per comprendre una cultura diferent com a resultat d'un intercanvi cultural positiu.

Per a això, s'han creat nous materials d'estudi que proporcionen un aprenentatge amè, dinàmic, intercultural i comunicatiu, sigui quina sigui la motivació de l'estudiant. El curs està orientat a adults que viuen fora de Japó, que volen estudiar japonès para, a través de l'aprenentatge de la llengua, viure al mateix temps una experiència cultural.

Perfil de la professora:
Machiko Watanabe, grau en relacions internacionals i llicenciada en l'ensenyament de japonès. Al Japó ha estat professora de japonès per a estrangers en diverses acadèmies i una universitat.

Prova de nivell: dimarts 28 de gener a les 10:30 h.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Can Jaumandreu.
Organitzat per:
Casa Àsia.

Can Jaumandreu

Adreça:
C Perú, 52
Districte:
Sant Martí
Barri:
Provençals del Poblenou
Codi postal:
08018
Població:
Barcelona
On
Can Jaumandreu
Quan
Del 28/02/2020 al 19/06/2020.

Telèfon

Tel.:
933209570

Web

Web inscripcions:
www.casaasia.cat

M'agrada 10

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix