Curs 'Ampliació de coneixements de jardineria'

Tornar

Curs de llarga durada

El curs d’ampliació es basa en el coneixement de noves plantes, arbustos i arbres, la seva aplicació al jardí en condicions ambientals especials, les plagues i les malalties que les afecten i el manteniment de jardins i terrasses. Les classes teòriques es complementen amb visites programades a diferents espais verds que destaquen per la seva riquesa en espècies vegetals, així com les visites a centres de jardineria, vivers de producció de planta, de substrats i de terres. També es fa una visita en dissabte a jardins de fora de Barcelona, que serveix com a cloenda del curs.

Què hi aprendrem?

*Cultiu de fruiters al jardí

*Els arbustos i la planta vivaç

*Matèria orgànica i compost

*Bonsais

*Plagues i malalties específiques

*Cultiu en interior

A qui s’adreça: a persones aficionades i a professionals que vulguin adquirir les bases teòriques per professionalitzar-s’hi.

Docents: Xavier Segalà, biòleg i tècnic especialista en jardineria; Paco Cerviño, enginyer agrònom i forestal; Andrea de Llobet, enginyera tècnica agrícola; i Juanjo Pardo, conservador de la col·lecció de bonsais del Jardí Botànic.

Aquest curs forma part de l’eix “Coneixements de jardineria” i està indicat especialment per a l’alumnat que hagi fet el curs “Iniciació a la jardineria”, que tindrà prioritat d’admissió.

Horaris

Centre de Formació del Laberint

Adreça:
C Germans Desvalls, 21
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
Horta
Població:
Barcelona
On
Centre de Formació del Laberint
Quan
Des de 04/10/2022 al 17/06/2023

Telèfon

Tel.:
932565601

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber