Conversa virtual amb la cooperativa Carbón Vivo

Tornar

Activitat NO presencial.

Dialogarem sobre noves formes de generar energia des del cooperativisme. 

Les alternatives de productes i serveis que promouen una major eficiència en el nostre consum d’energia no paren de créixer i evolucionar. En aquest sentit, presentarem una nova forma de generar energia, promoguda des de la cooperativa barcelonina Carbón Vivo. Ens explicaran el seu model de producció del biocarbó i els valors socials que fomenten. 

Es tracta d’una entitat que ha rebut el suport de l’Ajuntament de Barcelona, membre del Mapa B+S. Amb aquesta jornada encetem una sèrie de converses per visibilitzar projectes pels quals ha apostat el Departament d’Ecologia Urbana.

En el marc del Dia de l’Eficiència Energètica.


L'activitat es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom. L'enllaç per accedir a la sala apareixerà en pantalla quan es confirmi la inscripció i s'enviarà també per correu electrònic (en un recordatori) el dia abans de l'activitat a les 19 h.

 

Observacions: 

Per accedir a l' activitat s'ha d'estar inscrit. Si us plau useu el nom i cognoms que heu indicat a la vostra inscripció. El vostre nom es pot canviar en accedir a l'activitat.  Aquestes mesures faciliten el control dels assistents i el bon funcionament de l'activitat. Horaris

Centre d'Educació Ambiental La Fàbrica del Sol

Adreça:
Pg Salvat Papasseit, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
la Barceloneta
Població:
Barcelona

Comparteix