Coneixeu el Museu Blau?

Tornar

Museus. Els diumenges a la tarda s'organitza una activitat gratuïta per conèixer què explica i què proposa aquest museu a través d'un recorregut per la biografia del planeta Terra.

El Museu Blau es vol donar a conèixer i organitza una visita dinamitzada adreçada a tots els visitants, a partir de 7 anys, per descobrir què explica i què proposa. Un educador acompanya els visitants en l’itinerari “Biografia de la Terra” i, a continuació, podran descobrir de forma autònoma la resta de l’exposició “Planeta vida”. El recorregut guiat s’inicia amb l’origen de la Terra i arriba fins als nostres dies. Integra la biologia i la geologia per explicar els grans canvis en la superfície del planeta i en l’evolució de la vida. Hi ha projeccions i pantalles interactives que recreen la visió, la llum i els sons de les diferents eres geològiques.

Horaris

Visita dinamitzada adreçada a tots els visitants, a partir de 7 anys, per descobrir què explica i què proposa el Museu Blau. Un educador ens acompanya a través de l´itinerari Biografia de la Terra per, a continuació, convidar a una descoberta autònoma a la resta de l´exposició Planeta Vida.

ATENCIÓ: Aquesta activitat ja incorpora l'itinerari "La biografia de la Terra" "

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Adreça:
Pl Leonardo Da Vinci, 4*5
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Besòs i el Maresme
Codi postal:
08019
Població:
Barcelona
On
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Quan
Acte permanent

Telèfon

#:
932566002

M'agrada 648

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix