Concerts d’estiu al Recinte Modernista de Sant Pau

Tornar

Música. Els jardins del Recinte Modernista de Sant Pau seran l’escenari d’aquest cicle de concerts d’estiu.

Els dijous de juliol, els jardins del Recinte Modernista de Sant Pau s’ompliran de música amb les propostes de Dani Nel·lo i Los Saxofonistas Salvajes, Marcos Valle, Gerard Quintana i Clara Peya.

El 4 de juliol Dani Nel·lo presentarà el seu últim treball, en què recull les peces imprescindibles per entendre la història del saxo i la seva contribució al rhythm-and-blues, amb referents com Arnett Cobb, Noble Watts o Red Pryscock.

El cantant i guitarrista Marcos Valle, referent de la música brasilera, hi actuarà el dijous 11 de juliol. Valle ha tocat gèneres com la samba, la bossa, el rock, el funk, la música disco i la psicodèlia.

A continuació, el 18 de juliol, serà el torn de Gerard Quintana. L’artista català presentarà Intocables, un recorregut a través de cançons prohibides, perseguides, censurades i odiades. Acompanyat de la formació vallesana Oest Trip, interpretarà cançons de John Lennon, Víctor Jara, The Velvet Underground, Serge Gainsbourg, Crosbi, Pau Riba, Albert Pla o Dylan, entre d’altres.

La cloenda, el 25 de juliol, serà a càrrec de Clara Peya, amb l’espectacle Estómac, una proposta que neix de la relació creativa i d’amistat amb el contrabaixista i productor Víctor Moliner. Peya i Moliner els acompanyarà la veu de Magalí Sare, les percussions i l’electrònica de Dídak Fernández i la bateria d’Andreu Moreno.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Sant Pau Recinte Modernista.
Se celebra a:
Sant Pau Recinte Modernista.


Aquesta és la sisena edició dels Concerts d'Estiu, una cita que té la voluntat de fer del Recinte un indret viu i actiu en l'escena cultural de la ciutat i participar en la dinamització de l'oferta dels barris que envolten el conjunt arquitectònic.

- Dijous, 4 de juliol
"Dani Nel·lo y Los Saxofonistas Salvajes"
Dani Nel·lo presenta al Recinte Modernista el seu últim treball, un àlbum que recull les peces que l'artista considera imprescindibles per entendre la història del saxo i la seva contribució al rhythm and blues. Arnett Cobb, Noble Watts i Red Pryscock són alguns dels referents que han deixat empremta en la trajectòria de Nel·lo.

Acompanyat d'un septet de músics sobre l'escenari, Los Saxofonistas Salvajes, Dani Nel·lo oferirà un espectacle vibrant.

- Dijous, 11 de juliol
"Marcos Valle"
Els diggers de música brasilera l'adoren. Des que va gravar música per primera vegada, l'any 1963, Marcos Valle no ha deixat de produir rare grooves, ritmes exòtics, samba, bossa, rock, funk, disco i psicodèlia.

Ja fa temps que Valle ha deixat de ser un secret compartit entre col·leccionistes. El seu univers sonor, ple d'entusiasme, és compartit per públics de diferents edats.

- 18 de juliol
"Gerard Quintana"
Els Concerts d'Estiu acullen la presentació d'Intocables, el nou espectacle de Gerard Quintana. En aquesta proposta, l'artista proposa un recorregut sonor a través de cançons prohibides, perseguides, censurades i odiades que, malgrat tot, mai no han estat ignorades per la societat.

Amb l'ajut de la formació vallesana Oest Trip, Quintana desplegarà sobre l'escenari un mapa de sons format per referències musicals dels darrers cinquanta anys. De John Lennon a Víctor Jara, de la Velvet Underground a Serge Gainsbourg, de Crosbi, Stills Nas and Young a Sex Pistols, de Pau Riba a Albert Pla, de Dylan a Bowie.

- 25 de juliol
"Clara Peya"
Clara Peya porta als jardins de Sant Pau el seu darrer projecte, Estómac. L'espectacle neix de la relació creativa i d'amistat de l'artista amb el contrabaixista i productor Víctor Moliner qui, juntament amb la veu de la Magali Sare, les percussions i electrònica de Didak Fernández i la bateria d'Andreu Moreno donen vida a aquest nou treball.

Sant Pau Recinte Modernista

Adreça:
C Sant Antoni Maria Claret, 167
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
El Guinardó
Codi postal:
08025
Població:
Barcelona
On
Sant Pau Recinte Modernista
Quan
Del 04/07/2019 al 25/07/2019.

Telèfon

Telèfon:
935537801

M'agrada 141

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix