“No te olvides de Haití”

Tornar

Música. Concert Solidari del Cor Carlit Gospel, el més antic de l'estat espanyol.

El Cor Carlit Gospel, que té més de trenta anys de trajectòria, ofereix un concert solidari amb Haití en col·laboració amb l’ONG catalana Familias Sin Fronteras por la Infancia.

Els nivells d’alfabetització i educació a Haití són molt baixos. L’escolarització és una eina essencial per millorar les condicions de vida dels menors, que d’altra forma es veuen abocats a un futur incert en el país més pobre d’Amèrica i de l’hemisferi occidental.

L’ONG Famílias Sin Fronteras por la Infancia, en col·laboració amb les Escuelas Bresma, està desenvolupant un projecte de rehabilitació i construcció d’escoles gratuïtes en aquest país. En aquestes escoles, a més d’educació i professorat, es proporciona als alumnes mitja pensió, material escolar, uniformes i cobertura sanitària. Les escoles intenten que els infants segueixin escolaritzats el màxim temps possible i puguin cursar estudis superiors.

El concert pretén oferir l’oportunitat que tothom pugui aportar així el seu granet de sorra per a la futura millora d’Haití.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Parròquia de Santa Maria del Pi - Basílica.
Organitzat per:
Cor Carlit Gòspel. i Familias sin Fronteras por la Infancia


El Cor Carlit Gospel, el cor de gòspel més antic de l'estat espanyol, amb més de 30 de trajectòria, canta per Haití, col·laborant amb l'ONG catalana Familias Sin Fronteras por la Infancia.

Els nivells d´alfabetització i d´educació en general a Haití són molt baixos, l´escolarització és una eina essencial per millorar les condicions de vida dels menors, que d´altra forma, es veuen abocats a un futur incert, en el país més pobre d´Amèrica i de l´Hemisferi Occidental.

Davant aquesta situació de risc, l'ONG Famílias Sin Fronteras por la Infancia en col·laboració amb les Escuelas Bresma inicia el projecte de rehabilitació i construcció d´escoles gratuïtes, on a més a més d´educació i professorat es proporciona als alumnes mitja pensió, material escolar, uniformes i cobertura sanitària. Aquestes escoles intenten que els infants segueixin escolaritzats el màxim temps possible i puguin cursar estudis superiors.

I és que la situació política, econòmica i social d´Haití, es troba encara en unes condicions desfavorables. I creiem doncs que és important, com diu Forges, que no ens n´oblidem. Per això, us convidem a participar en aquesta trobada de gòspel, aportant així el nostre granet de sorra per a la futura millora del país.

Parròquia de Santa Maria del Pi - Basílica

Adreça:
Pl Pi, 7
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Parròquia de Santa Maria del Pi - Basílica
Quan
13/12/2019

Telèfon

#:
933184743

M'agrada 15

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Teatre Club CapitolC la Rambla 138 (Ciutat Vella)
Teatre TívoliCasp 8*10 (Eixample)

Comparteix