Vladimir Ashkenazy i Boris Belkin

Tornar

Música. Un gran director d’orquestra i un mite del violí, junts en una vetllada de l’OBC.

Vladimir Ashkenazy, una de les figures més destacades de la música clàssica mundial, es posa al capdavant de l’OBC per oferir-nos dues de les millors obres franceses de principis del segle XX: la Pavana, de Ravel, amb el seu color arcaic tan característic, i La Mer, de Debussy, considerada una de les obres indispensables de la música simfònica i un repte per a qualsevol director.

A la primera part s’interpretaran dues partitures de Prokófiev, entre les quals destaca el brillant i virtuosístic Concert núm. 2 en mans de Boris Belkin, tot un mite del violí. El seu enregistrament d’aquesta obra encara ara és un referent, i amb 70 anys continua desplegant el seu art en escenaris d’arreu del món.

Horaris

Altres

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.


DIRECTOR I INTÈRPRETS CONVIDATS:
Vladimir Ashkenazy, director | Boris Belkin, violí

REPERTORI:
Prokófiev: Valsos Puixkin, op. 120 | Prokófiev: Concert per a violí i orquestra núm. 2 en Sol menor, op. 63 | Ravel: Pavana per a una infanta difunta | Debussy: La Mer


Vladimir Ashkenazy, un dels noms més destacats de la música clàssica mundial, torna a visitar Barcelona, aquest cop per oferir-nos dues de les millors obres franceses d'inicis del segle XX: la Pavana de Ravel, amb el seu color arcaic tan característic, i La Mer de Debussy, considerada una de les obres indispensables de la música simfònica i tot un repte per a qualsevol director.

A la primera part, dues partitures de Prokófiev, entre les quals destaca el brillant i virtuosístic Concert núm. 2 en mans de tot un mite del violí com Boris Belkin. El seu enregistrament d'aquesta obra encara ara és considerat de referència i amb 70 anys encara segueix desplegant el seu art en escenaris d'arreu del món. Tres grans noms de la música russa –compositor, director i solista– acompanyats per l'OBC.

L'Auditori de Barcelona

Adreça:
C Lepant, 150
Districte:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
L'Auditori de Barcelona
Quan
Del 15/11/2019 al 17/11/2019.

Telèfon

Centraleta:
932479300

M'agrada 24

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix