'El mandarí meravellós'

Tornar

Música. L’OBC interpreta dues obres cabdals del repertori europeu.

L’OBC aplega en un mateix programa dues obres cabdals del repertori europeu: el Concert per a piano i orquestra núm. 1 en re menor, de Brahms, i El mandarí meravellós, de Bartók, a més de l’última obra del compositor italià Ivan Fedele.

El ballet El Mandarí meravellós es va estrenar amb un sorollós escàndol a Colònia l’any 1926, però la música de Bartók es va imposar a les sales de concerts com uns anys abans ho havia fet La consagració de la primavera, de Stravinski.

El concert per a piano i orquestra és el primer concert de Brahms, el qual va escriure amb 25 anys. És una obra apassionada i emocional, plena d’agraïment cap a la família Schumann, que l’acollia a casa seva.

Horaris

Altres

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.


DIRECTOR I INTÈRPRETS CONVIDATS:
Kazushi Ono, director | Stefan Vladar, piano

REPERTORI:
Brahms: Concert per a piano i orquestra núm. 1 en Re menor, op. 15 | Ivan Fedele: Lexicon III | Bartók: El Mandarí meravellós, op. 19 Suite


Coincideixen en un mateix programa dues obres cabdals del repertori europeu escrites per dos autors amb una presència notable a la temporada de l'OBC –Brahms i Bartók– a més de l'última obra del compositor italià Ivan Fedele.

El ballet El Mandarí meravellós es va estrenar amb un sorollós escàndol a Colònia l'any 1926, però la música de Bartók es va imposar a les sales de concerts com uns anys abans ho havia fet La consagració de Stravinski.

Amb 25 anys, Brahms va emprendre la composició del seu primer concert
per a piano i orquestra. Li va sortir una obra apassionada i emocional, plena d'agraïment cap a la família Schumann, que l'acollia a casa seva, i carregada de virtuosisme, com pertocava a un jove de gran talent com ell.

L'Auditori de Barcelona

Adreça:
C Lepant, 150
Districte:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
L'Auditori de Barcelona
Quan
Del 03/10/2019 al 05/10/2019.

Telèfon

Centraleta:
932479300

M'agrada 4

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix