‘Un rèquiem alemany’, de Brahms

Tornar

Música. L’Auditori inaugura la temporada celebrant l’aniversari de la gran obra simfònica i coral de Brahms.

El concert inaugural de l’OBC a L’Auditori celebra els 150 anys d’una de les obres simfonicocorals més importants de tots els temps, Un rèquiem alemany, de Johannes Brahms. En el recital, dirigit per Kazushi Ono, col·laboren l’Orfeó Català, la soprano Ilona Krzywicka i el baríton Dietrich Henschel.

Brahms, que estarà molt present a la nova temporada de l’OBC, va consolidar el seu prestigi com a compositor amb aquest rèquiem que defuig l’estructura canònica de les misses de difunts i aposta per buscar els aspectes més humans de la mort.

El programa s’inicia amb una nova obra del compositor barceloní Ferran Cruixent, després de l’èxit que va tenir l’any passat amb Deus ex machina, on integrava el so dels telèfons mòbils dels mateixos membres de l’orquestra.

Horaris

Altres

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.


DIRECTOR I INTÈRPRETS CONVIDATS:
Kazushi Ono, director | Ilona Krzywicka, soprano | Dietrich Henschel, baríton | Orfeó Català

REPERTORI:
Ferran Cruixent: Consolació | Brahms: Un rèquiem alemany, op. 45


‎Comencem la temporada celebrant un aniversari: els 150 anys d'una de les obres simfonicocorals més importants de tots els temps, Un rèquiem alemany, de Johannes Brahms, un autor molt present a la programació d'enguany. Per interpretar-lo, el nostre director titular compta amb l'Orfeó Català i amb dos solistes de renom internacional que col·laboren de nou amb l'OBC.

Brahms va consolidar el seu prestigi com a compositor amb aquest rèquiem que defuig l'estructura canònica de les misses de difunts i aposta per buscar els aspectes més humans de la mort, amb una escriptura de gran expressivitat. El programa comença amb una nova obra del compositor barceloní Ferran Cruixent, després de l'èxit de l'any passat amb Deus ex machina, on integrava el so dels telèfons mòbils dels mateixos membres de l'orquestra.

L'Auditori de Barcelona

Adreça:
C Lepant, 150
Districte:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
L'Auditori de Barcelona
Quan
Del 27/09/2019 al 29/09/2019.

Telèfon

Centraleta:
932479300

M'agrada 7

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix