Mercè 2021: Ayom

Tornar

Entrades exhaurides

Música. Els ritmes brasilers més populars (forró, samba, maracatú, etcètera) es troben amb els sons de la diàspora africana.

Tenen un nom que, en la religió afrobrasilera del candomblé, al·ludeix al déu de la música i que és especialment adient per a un projecte musical multiètnic que combina sons brasilers, tropicals, afrollatins i afrolusitans tocats amb swing en una proposta mestissa i transoceànica.

Ayom neix de la conjunció de la banda de forró (gènere musical del nord-est del Brasil) Forró Miór amb la cantant, compositora i percussionista Jabu Morales i es mou entre els ritmes brasilers més populars (forró, samba, maracatú, carimbó, ijexá, etcètera) barrejats amb els sons de la diàspora africana (cúmbia, calipso, merengue, funaná, guaguancó, etcètera).

És una banda multinacional de la qual formen part músics de les procedències més diverses, però amb seu a Barcelona. Amb Jabu Morales a la veu i percussió; Alberto Becucci a l’acordió; Timoteo Grignani i Walter Martins a la percussió; Ricardo Quinteria a la guitarra i Francesco Valente al baix.


Horaris

Altres

Se celebra a:
Plataforma Marina.
Coordinat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

La reserva inclou 3 concerts: Ayom, Bandé Gamboa i Les Amazones d'Afrique.

Ayom (Barcelona; world music/samba).

Té un nom que, a la religió afrobrasilera del candomblè, al·ludeix al déu de la música, denominació especialment adient per a un projecte musical multiètnic que combina sons brasilers, tropicals, afrollatins i afrolusitans tocats amb swing en una proposta mestissa i transoceànica. Neix de la conjunció de la banda de forró (gènere musical del nord-est del Brasil) Forró Miór amb la cantant, compositora i percussionista Jabu Morales i es mou entre els ritmes brasilers més populars (forró, samba, maracatú, carimbó, ijexá...) barrejats amb els sons de la diàspora africana (cumbia, calypso, merengue, funaná, guaguancó...). Això és una banda multinacional de la qual formen part músics de les procedències més diverses, però amb seu a Barcelona. Amb Jabu Morales a la veu i percussió; Alberto Becucci a l’acordió; Timoteo Grignani i Walter Martins a la percussió; Ricardo Quinteria a la guitarra i Francesco Valente al baix.

El Parc del Fòrum - Plataforma Marina

Adreça:
Pl Fòrum, 1
Població:
Barcelona
On
El Parc del Fòrum - Plataforma Marina
Quan
23/09/2021

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix