Circ "Le Fumiste", amb la Cía Don Davel

Tornar

A partir de 6 anys.

Els records són com fum. I com el fum, viatgen. Van d´un pot a un altre, d´una bombolla de vidre a una altra bombolla de vidre, d´un got a una gerra i després a una copa i a una ampolla i a un flascó... Els records són com el fum, que passen de ser memòria del passat al vímet amb què construirem un altre futur, que teixeixin trames indestructibles que travessen generacions i generacions.

I, transformats en fum, els records són el material amb el qual s´han construït els somnis del Fumiste, somnis inspirats en allò que li van explicar els seus avis, en històries que li van narrar, en experiències que li van ensenyar. Records que el Fumiste mou per l´escenari, que passa d´un pot a un altre, d´una gerra a un flascó, amb el convenciment que part d´aquest fum equivocarà el camí i arribarà a convertir-se en part dels somnis dels seus espectadors.

Teatre d´objectes, aquell que omple de vida i converteix en personatge les coses quotidianes que ens envolten; petits trucs de màgia; uns quants jocs de malabars i... poesia, molta poesia... Tot això trobareu a Le Fumiste, de la Cia. Don Davel, un petit gran espectacle en què poesia i records es confonen amb el fum i en què el fum no desapareix mai, només es trasllada d´una memòria a una altra, del passat d´algú al futur d´algú altre.

I els records, la memòria i el fum els aporta Davel Puentes Hoces, ànima de Don Davel, un malabarista que es va llicenciar en Comunicació Audiovisual però que s´ha dedicat a trepitjar escenaris amb els seus dos espectacles –Circo de Autor i Le Fumiste– o treballant amb la companyia francesa Cirque Bidon.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Baró de Viver.

Centre Cívic Baró de Viver

Adreça:
C Quito, 8*10
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Baró de Viver
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Baró de Viver
Quan
09/04/2021

Telèfon

Tel.:
932565097

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix