Cinquena cursa CorreBlau 2019

Tornar

Esports. Cinquena edició de la cursa solidària per difondre la inclusió escolar de l’alumnat amb autisme.

El diumenge 17 d’octubre tindrà lloc la cinquena edició de la cursa solidària CorreBlau, que un any més contribuirà a la defensa dels drets de l’alumnat amb TEA (trastorn de l’espectre autista).

El CorreBlau d’aquest any serà una mica diferent, ja que es faran dues proves (5 km i 10 km) amb un desnivell gairebé nul. La cursa sortirà de la plaça del Fòrum i farà la volta a tot el recinte. Un lloc ideal per córrer a la ciutat amb unes vistes espectaculars del Mediterrani quan es travessa la passarel·la elevada.

La cursa és per a més grans de 14 anys. Els participants de menys de 14 anys han de córrer acompanyats en tot moment d’un adult que ha d’estar inscrit a la cursa i fer-se’n responsable.

Horaris

Altres

Se celebra a:
El Parc del Fòrum.


El CorreBlau aquest any serà una mica diferent, ja que es realitzaran dues proves (5Km i 10 Km) amb desnivell gairebé nul, la cursa sortirà de la plaça del Fòrum fent la volta a tot el recinte. Un lloc ideal per la pràctica del running a la ciutat amb vistes espectaculars sobre el Mediterrani quan travessem per damunt la passarel.la elevada.

La Cursa és per a majors de 14 anys. Els menors d´aquesta edat han de còrrer acompanyats en tot moment d´un adult que necessàriament ha d´estar inscrit a la cursa i se´n faci responsable

Recollida de dorsals i samarreta
El dorsal i la samarreta es podrà recollir tal com es detalla a continuació:
- Dissabte, 16 de novembre: Al Decathlon Fòrum-Sant Adrià (d'11 a 19h).

La bossa del corredor inclourà entre altres obsequis: Samarreta Tècnica.

L'avituallament a l'arribada de la cursa disposarà de: aigua i fruita.

La cursa disposarà de classificacions masculina i femenina.

S'entregaran premis als 3 primers participants de la classificació masculina, i a les 3 primeres participants de la classificació femenina.

De la inscripció, part dels diners serviran per impulsar un projecte d'inclusió escolar d'alumnat amb autisme dins del Projecte Construïm Capacitat que promou l'Associació Aprenem des del 2010 a tot el territori de Catalunya.

El Parc del Fòrum

Adreça:
Pl Fòrum, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Besòs i el Maresme
Codi postal:
08019
Població:
Barcelona
On
El Parc del Fòrum
Quan
17/11/2019

Telèfon

#:
933560612

M'agrada 58

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix