Cinema documental "Niños somos todos"

Tornar

Direcció: Sergi Cameron. País: Espanya. Any: 2019

"El de l´escolta és l´acte més revolucionari que un home pot fer". Paraula de Niño. Del Niño de Elche. I ell, que és un revolucionari, escolta. I juga amb el que ha escoltat. I ho munta i ho desmunta i ho torna a muntar i ho fa caure, perquè en la caiguda és on el nen més aprèn. I ell vol ser un nen. I vol jugar. I d´això parla Niño de Elche, o Francisco Contreras Molina (1985) –si voleu saber el que hi diu al seu DNI–, al documental Niños somos todos, que narra el seu viatge, sense xarxa, sense guió, sense expectatives, cap a Bolívia, un país de contrastos, un país que ell vol escoltar.

"La por és la companya de viatge que intento treure´m de sobre cada dia; i sempre busco l´altra companya, que és la llibertat, que és com l´antídot per eliminar la primera", diu Niño de Elche al principi d´un documental en el qual s´ha endinsat sense por, des dels camins de la llibertat, els mateixos que transita per recórrer Bolívia i per conèixer les comunitats indígenes que l´habiten i per descobrir-ne els sons, els de la quotidianitat i els de les seves arrels musicals. I a partir dels sons que va descobrint, i a partir dels jocs que es va inventant, Niño de Elche explica com entén la vida i la música, què és per a ell l´art i com vol seguir passejant pels seus camins.

Niños somos todos, que va dirigir Sergi Cameron (Barcelona, 1987), que també és autor de Totes les històries (2018) o Bugarach (2014), va ser el documental guanyador de l´edició del 2019 del Festival In-Edit.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cultural Albareda.

Centre Cultural Albareda

Adreça:
C Albareda, 22*24
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Centre Cultural Albareda
Quan
22/04/2021

Telèfon

Tel.:
934 433 719

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix