Cinema a la fresca 'Bohemian Rhapsody' PerSpectiva

Tornar

El cicle de documental musical Melòmans del Centre Cultural Albareda gira aquest any al voltant de la temàtica LGTBIQ+ i compta amb la col·laboració de L’Orgullosa, el Centre LGTBI de Barcelona i el Festival IN-EDIT.

CINEMA A LA FRESCA: BOHEMIAN RHAPSODY 

Pel·lícula (VOSE)

Vine a donar la benvinguda a l’estiu amb el cinema a la fresca al pati de l’Albareda. Celebració del grup musical Queen, de la seva música i del singular cantant Freddie Mercury que va desafiar estereotips per convertir-se en un dels showmans més estimats del món.

HABLA(,)TRAVESTI 

Actuació prèvia 

La proposta "Habla(,)Travesti" es un exercici de mirada crítica i paraula desenfadada sobre cultura visual de la ma de Personaje Personaje. Desviarem la mirada cap a la interseccionalitat abordarem la dissidència, la resistència a les estructures colonials, la perspectiva dels feminismes, i altres capes de teixit necessari, per a desxifrar quina és la mirada que dirigeix-construeix el que veiem i quins són els llocs que se'ns imposen-proposen com a espectadors.

RESERVA L’ENTRADA  

Horaris:

De 21.30 h a 22 h Habla(,)Travesti 

22.05 - 00.15 h  Bohemian Rhapsody

L’obertura de portes es farà 30 minuts abans de començar. La reserva de l’entrada es mantindrà fins a 10 minuts abans de l’inici, en cas que hi hagi problemes d’aforament.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cultural Albareda.
Inscripcions a:
Centre Cultural Albareda.

Centre Cultural Albareda

Adreça:
Carrer d'Albareda, 22*24
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Centre Cultural Albareda
Quan
29/06/2022

Telèfon

Informació i reserves:
934433719
Tel.:
934 433 719

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix