“Per amor a les arts”

Tornar

Cinema. La pintura, el teatre, la dansa, l’arquitectura o la música tornen a ser els protagonistes de la pel·lícula.

Ens agradaria poder afirmar que la cinquena temporada del cicle “Per amor a les arts”, que relaciona el cinema amb altres disciplines artístiques, es podrà desenvolupar amb normalitat.   És cert que el coronavirus condiciona qualsevol activitat cultural amb elevades dosis d’incertesa, però això no impedirà que, amb la complicitat de les institucions involucrades en “Per amor a les arts”, posem damunt la taula aquesta nova proposta en què la pintura, el teatre, la dansa, l’arquitectura, la música, el disseny, la literatura o l’òpera tornen a ser protagonistes.

Les normes del joc de correspondències cinematogràfiques, amb la presència d’expertes i experts en les diferents matèries, no canvien respecte a les edicions anteriors i esperem que les condicions sociosanitàries ens permetin seguir la programació prevista en els diferents àmbits.

Consulteu-ne la programació en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Filmoteca de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Filmoteca de Catalunya.
Organitzat per:
Filmoteca de Catalunya.

Ens agradaria poder afirmar que la cinquena temporada d'aquest cicle, que relaciona el cinema amb altres disciplines artístiques, es podrà desenvolupar amb normalitat. És cert que el coronavirus condiciona qualsevol activitat cultural amb elevades dosis d'incertesa, però això no impedirà que, amb la complicitat de les institucions involucrades en Per amor a les Arts, posem damunt la taula aquesta nova proposta en què la pintura, el teatre, la dansa, l'arquitectura, la música, el disseny, la literatura o l'òpera tornen a ser protagonistes. Les normes del joc de correspondències cinematogràfiques, amb la presència d'expertes i experts en les matèries, no varien en relació amb anys anteriors i esperem que les condicions socio-sanitàries ens permetin respectar les programacions previstes en els diferents àmbits. Si és així, com desitgem, voldrà dir que anem per bon camí.

Consulteu programació en aquest enllaç.

Filmoteca de Catalunya

Adreça:
Pl Salvador Seguí, 1*9
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Filmoteca de Catalunya
Quan
Des de 06/10/2020 al 15/06/2021

Telèfon

Centraleta:
935671070

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix