Cicle gastronòmic 'Sopars de peix de la Barceloneta. Peixos de resistència: Cuina d'una mar en transformació'

Tornar

Aquest cicle de sopars està basat en el llibre La cuina del mar que arriba: el canvi climàtic al nostre plat, que recentment ha editat la Càtedra Oceans i Salut Humana de la UdG, en el qual 14 cuiners proposen 14 receptes amb espècies termòfiles, espècies típiques d'aigües càlides que degut a l'escalfament de la temperatura de la mar associada al canvi climàtic, estan augmentant a la nostra costa.

Amb aquests sopars es vol donar a conèixer espècies que, en ser poc conegudes se solen rebutjar ja des de la barca.

Com és habitual, el vi d'aquest cicle de sopars organitzats pel Restaurant Norai, l'MMB, l'associació Cap a Mar i Cuina, és gentilesa de DO Penedès.

Sopars:

23 de febrer: Bròtola

30 de març: Alatxa

27 d'abril: Pop blanc

25 de maig: Llissa

29 de juny: Canana

20 de juliol: Gamba Blanca

28 de setembre: Cranc Blau

26 d'octubre: Bacora

30 de novembre: Llampuga

Horaris

Altres

Se celebra a:
Restaurant Norai Raval.

Museu Marítim de Barcelona - Restaurant Norai Raval

Adreça:
Av Drassanes, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Museu Marítim de Barcelona - Restaurant Norai Raval
Quan
Des de 25/05/2023 al 30/11/2023

Telèfon

Reserves:
666 919 998
Tel.:
666919998
Tel.:
933429920

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber