Dansa Metropolitana

Tornar

Dansa. El festival posa la dansa a l’abast de tothom i facilita el diàleg entre crítica, artistes i públic.

La dansa i l’arquitectura es fusionen a la 6a edició del Dansa Metropolitana. Del 9 al 26 de març, el festival omplirà de dansa els teatres, centres cívics, carrers, places, espais públics i edificis emblemàtics de dotze ciutats metropolitanes com Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, Granollers, L’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans, amb activitats per a un públic ampli i divers.

Enguany destaca l’increment de propostes de dansa clàssica i neoclàssica, amb la presència de grans ballets d’arreu del món, i el focus en Amèrica Llatina, amb una selecció de peces de creadors i creadores de l’altra banda de l’oceà.

Podeu consultar la programació completa al web de Dansa Metropolitana.

Us presentem la sisena edició del Dansa Metropolitana, un festival amb un model consolidat de participació de municipis de l’àrea metropolitana en un projecte cultural conjunt centrat en la dansa. Els eixos de programació són variats i amplis, com correspon a qualsevol gran festival, però hi podreu llegir traços comuns i compartits.

En primer lloc, aquest any hi ha una vinculació especial amb l’arquitectura, un projecte desenvolupat sota el nom de Liminar que permetrà veure dansa al mateix temps que visiteu edificis emblemàtics. En arquitectura i en dansa les línies són molt importants, línies per definir els edificis o línies toves per treballar el cos i l’espai. Per aquesta raó, enguany podreu gaudir també d’una programació de ballets de primer nivell pel que fa a dansa de tècnica neoclàssica, començant pel vídeo del festival que, aquest any, compta amb la participació d’IT Dansa en el seu 25è aniversari.

Volem que poseu atenció en el Focus Amèrica Llatina, una ocasió excepcional de descobrir una dansa compromesa, teatral i plena d’emocions fortes i de coses per explicar que ens arriba sobretot de Xile i de l’Argentina.

Completarà el programa una àmplia mostra dels diferents llenguatges del moviment en espectacles que es creen avui més a prop nostre, amb una àmplia representació d’artistes que treballen a l’àrea metropolitana de Barcelona de diferents generacions, així com un ric programa d’activitats gratuïtes i també de cinema.

Entre tota la programació podreu triar una dansa que us sorprengui, buscar apostes segures, descobrir nou talent o gaudir del festival a l’aire lliure.

Som-hi?

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Adreça:
Lleida, 59
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Quan
Des de 09/03/2023 al 26/03/2023

Telèfon

Tel.:
93 256 26 00

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber