Cicle d'activitats vinculades al món del llibre 'Diumenge al Pati'

Tornar

Diumenge al Pati és un nou programa del CCCB i la llibreria Laie que té l'objectiu d'oferir activitats que reflecteixin la vitalitat i la diversitat culturals del nostre entorn, en un moment en què els espais per a la vida cultural han quedat dràsticament reduïts i a la vegada és més forta que mai la necessitat de retrobada i intercanvi.Aprofitant el Pati de les Dones, un espai obert del CCCB que ara s’adapta per acollir programació regular, Diumenge al Pati oferirà propostes que, de manera informal i senzilla, serveixin per difondre el teixit de complicitats i projectes vinculats al món del llibre. Lectures, converses i recitals, des de l’assaig fins al llibre infantil i juvenil, Diumenge al Pati aspira a generar moments de diàleg que contribueixin a mantenir viva la riquesa cultural de la nostra ciutat.El CCCB i la llibreria Laie treballen junts en aquesta proposta per seguir celebrant la capacitat transformadora de la paraula i la literatura. Segueix tota l’actualitat d’aquest programa al hashtag #diumengealpati i al web de  Laie

Diumenge 7 de març, 12.00

Els dimonis de la traducció

Arnau Pons i Joan Ferrarons ens parlaran de diferents estratègies a l’hora de traduir i quines conseqüències se’n deriven. A partir de la publicació del darrer llibre d'Arnau Pons, La traducció, la vida (Editorial Afers, 2020), de la traducció de Joan Ferrarons d'El Castell de Kafka (Club Editor, 2019) i de l'experiència en la traducció literària dels dos autors, es plantejaran les qüestions fonamentals per entendre els llocs de la traducció en l’actualitat.

Places limitades, és necessària inscripció prèvia


Diumenge 14 de març, 12.00

Guerra de gèneres!

Borja Bagunyà i Marina Espasa ens parlaran dels OTNI, Objectes Textuals no Identifificats, llibres híbrids i fins i tot polièdrics que sovint no encaixen en les seccions habituals de les llibreries i de les biblioteques. Borja Bargunyà acaba de publicar Els angles morts (Periscopi, 2021). 

Places limitades, és necessària inscripció prèvia


Diumenge 21 de març, 12.00

A l’univers no li calia ser observat per ningú

Helen Torres, Teresa López-Pellisa i Manuela Buriel ens parlaran amb amena erudició de les metamorfosis contemporànies i de les faules proletàries a partir de les seves investigacions sobre l’obra de Colectivo Juan de Madre i de la mateixa Manuela Buriel amb Animales Feroces (Aristas Martínez, 2020). 

Places limitades, és necessària inscripció prèvia


Diumenge 28 de març, 12.00

Perquè de vegades cal morir-se perquè ens facin cas. A partir de la publicació de Porque ya no queda tiempo, (Jekyll & Jill, 2020), l’autor Rafa Cervera conversarà amb l’escriptor i crític literari José de Montfort sobre l’aventura d’encabir tota una vida entre les pàgines d’un llibre.

Places limitades, és necessària inscripció prèvia


Diumenge 11 d’abril, 18.00

Diàleg amb Paula Bonet a partir del seu darrer llibre L’anguila (Univers i Anagrama, 2021). 

L'acte serà al Hall del CCCB. Places limitades, és necessària  inscripció prèvia.


Diumenge 25 d’abril, 12.00

A la seva darrera novel·la, El primer emperador i la reina Lluna (Comanegra, 2020)  Jordi Cussà ens sorprèn amb un salt geogràfic i temporal a l’Extrem Orient de Qin Shi Huagdi. L’autor i  Manel Ollé, sinòleg i professor de la UPF, ens parlaran d'aquest nou llibre i de la seva obra anterior.

Places limitades, és necessària  inscripció prèvia

Horaris

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Adreça:
C Montalegre, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Quan
Des de 07/03/2021 al 25/04/2021

Telèfon

Tel.:
933064100
Fax:
933064101

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix