“Avui és Tàpies”

Tornar

Cicle de converses. A partir dels textos de Tàpies, s’aborden temes com ara l’ecologisme, l’autodeterminació o el compromís polític de l’art.

Conduït i moderat per la periodista cultural  Rita Roig (Terrassa, 1997), el cicle “Avui és Tàpies” convida a fer presents les paraules i el pensament de l’artista per mitjà de diverses trobades a la Fundació Antoni Tàpies en què participaran persones d’àmbits professionals diversos (cultura, educació, ciència, política, medi ambient, salut i ciències humanes) i de diferents generacions.

El conjunt permetrà construir un relat polifònic que quedarà recollit en forma de pòdcast amb la col·laboració de Catalunya Ràdio, per tal de recuperar i viure el coneixement generat en un altre format i en un altre context.

Aquesta activitat forma part de l’ Any Tàpies.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Museu Tàpies.

Avui és Tàpies és un cicle de converses intergeneracional i interdisciplinari conduït i moderat per la periodista cultural Rita Roig (Terrassa, 1997) i organitzat per la Fundació Antoni Tàpies en el marc de l’Any Tàpies. Té la voluntat d’interpretar els textos de l’artista com a punt de partida per parlar sobre problemàtiques actuals com ara l’ecologisme, l’autodeterminació dels pobles, la interculturalitat o el compromís polític de l’art.

El cicle convidarà a fer presents les paraules i el pensament de l’artista per mitjà de tretze trobades a la Fundació Antoni Tàpies en què participaran persones d’àmbits professionals diversos (cultura, educació, ciència, política, medi ambient, salut i ciències humanes) i de diferents generacions. El conjunt permetrà construir un relat polifònic que quedarà recollit en forma de pòdcast, gràcies a la col·laboració de Catalunya Ràdio, per tal de recuperar i viure el coneixement generat en un altre format i en un altre context.


Programació prevista:

19/12/23: Laura Llevadot i Joan Gabàs

30/1/24: Vicenç Altaió i Alicia Kopf

20/2/24: Pilar Bayer i Ikram Bouloum

19/3/24: José Edelstein i julia spinola

30/4/24: Marcelo Expósito i Anna Pacheco

28/5/24: Ricard Bru i Nana Shimomura

25/6/24: Eugènia Balcells i Pilar Bonet

30/7/24: Remei Sipi i Erick Bertrán

27/8/24: Perejaume i Marta Tafalla

17/9/24: Gloria Moure i Mabel Palacín

29/10/24: Maria Josep Balsach i Ariadna Guiteras

26/11/24: Gemma Carbó i Jordi Ferreiro

10/12/24: Jordi Colomer i Brigitte Vasallo

Fundació Museu Tàpies

Adreça:
Carrer d'Aragó, 255
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Fundació Museu Tàpies
Quan
Des de 19/12/2023 al 10/12/2024

Telèfon

Tel.:
934870315

També et pot interessar...