Cercavila dels Foguerons de Sa Pobla

Tornar

Festes. El 26 de gener veniu a passejar pels carrers de Gràcia amb les colles mallorquines i barcelonines.

Després de ballar, les colles de cultura popular de Gràcia i de sa Pobla participen en una passejada festiva que surt de la plaça de la Vila de Gràcia i acaba a la plaça de la Virreina, on hi ha un dels onze foguerons de la festa.

Hi haurà els Xeremiers de Mallorca, la Sacairada, l’Àliga, els Trabucaires, els Gegants i els Bastoners de Gràcia, els Bastoners de Barcelona, els Tamborers d’Albopàs, els Dimonis d’Albopàs, la colla Malsons de la Vella, l’Atzeries de la Vella, els diables de la Vella de Gràcia, el Drac de Gràcia, el grup Kabum, la Diabòlica de Gràcia, els Escuats de la Malèfica del Coll, la Malèfica del Coll, el drac Gaudiamus i els Castellers de la Vila de Gràcia. Veniu a passejar pels carrers de Gràcia amb les colles mallorquines i barcelonines!

Horaris


Després de ballar, les Colles de Cultura Popular de Gràcia i de sa Pobla participen en una passejada festiva que surt de la plaça de la Vila i acaba a la plaça de la Virreina, on hi ha un dels onze foguerons de la festa. Hi haurà els Xeremiers de Mallorca, la Sacairada, l'Àliga, els Trabucaires, els Gegants i els Bastoners de Gràcia, els Bastoners de Barcelona, els Tamborers d'Albopàs, els Dimonis d'Albopàs, la colla Malsons de la Vella, l'Atzeries de la Vella, els diables de la Vella de Gràcia, el Drac de Gràcia, el grup Kabum, la Diabòlica de Gràcia, els Escuats de la Malèfica del Coll, la Malèfica del Coll, el drac Gaudiamus i els Castellers de la Vila de Gràcia. Veniu a passejar pels carrers de Gràcia amb les colles mallorquines i barcelonines!

Afectacions de trànsit per determinar.

Carrers i places de Gràcia

Adreça:
Pl Vila de Gràcia, 1
Districte:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08012
Població:
Barcelona
On
Carrers i places de Gràcia
Quan
26/01/2019

Més informació

Video:
barcelona.cat/trestombs

M'agrada 129

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix