BCN Sports Film Festival

Tornar

Esports. Barcelona presenta l’onzena edició del festival internacional de cinema i televisió esportiva.

El BCN Sports Film Festival torna aquest gener a la ciutat en una nova versió que combina el format presencial i virtual, d’acord amb les mesures sociosanitàries corresponents. D’aquesta manera, l’organització controla l’aforament i el volum de públic en tots els espectacles. L’entrada és gratuïta, amb reserva prèvia.

Les sessions presencials es duran a terme en cinc seus diferents: el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, la Sala Àmbit Cultural (El Corte Inglés), el Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, el Centre Cívic El Sortidor i els Cinemes Girona. Així mateix, el conjunt de sessions virtuals i presencials estarà actiu a la plataforma de Festhome durant els dies del festival.

Organitzat per la Fundació Barcelona Olímpica, el festival convida a reflexionar sobre els valors vinculats, de manera directa o indirecta, a l’esport: el joc net, la migració, el medi ambient, la igualtat o l’esport com a eina d’integració social, entre d’altres. L’esdeveniment s’emmarca en el World FICTS Challenge, el circuit internacional constituït per divuit festivals de produccions audiovisuals de tema esportiu.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona.
Cinemes Girona.
Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Doctor Melcior Colet **Tancat al públic.
Centre Cívic El Sortidor.
Inscripcions a:
Centre Cívic El Sortidor. A partir del 14 de desembre.Presencials de dilluns a divendres, de 9 a 21 h. En línia a partir de les 8 h.


Amb motiu de la COVID-19, les mesures de seguretat, aforament i presència en espais com museus, cinemes, sales de projeccions, etc. s'han vist afectades consideradament. Per aquest motiu, des de la direcció del BCN Sports Film Festival s'ha pres la determinació de realitzar aquesta 11a edició del 18 al 24 de gener del 2021.
Amb les següents indicacions:

La 11th Edition BCN Sports Film serà del 18 al 24 de gener 2021 de manera presencial i virtual a través de la plataforma FESTHOME.

Totes les sessions tant presencials com virtuals són GRATUÏTES.
Creiem que el BCN Sports Film Festival és un esdeveniment d'interès general per a la ciutadania que aporta reflexió sobre valors vinculats directa o indirectament amb l'esport: Joc net, migració, medi ambient, igualtat, integritat, etc.

FESTHOME
Totes les sessions estaran actives del 18 al 24 a través de la plataforma de
FESTHOME https://tv.festhome.com/festivaltv/bcn-sports-film.

A causa de l'aforament (tant virtual com presencial) és necessari reservar la teva entrada gratuïta per a poder accedir a les sessions.
El dia 23, després de conèixer la decisió del jurat s'inclourà una nova sessió que només estarà activa el dia 24 i que contemplarà tots els premiats de la 11th Edition del BCN Sports Film Festival.

- Per a les sessions presencial la reserva és a través de la web: https://www.bcnsportsfilm.org/ca/programacio/

- El Museu Olímpic i de l´Esport JA Samaranch, comptarà amb 3 sessions vinculades al públic més actiu. Històries d´esportistes, aventures frenètiques, reptes impossibles.

Històries amb nom propi: Dimarts 19 a les 18h
Perseguint un somni: Dimecres 20 de gener a les 18h
Outdoor Sport: Dijous 21 a les 18h

-El Museu i Centre d´Estudis de l´Esport Dr. Colet tindrà una programació vinculada amb temes socials. L´esport com a eina per a la integració, cooperació, cohesió social, estereotips..., històries que mostren el plus que l´esport aporta a la societat.

L'esport no té gènere: Dimarts 19 a les 19h
La meva vida la decideixo jo: Dimecres 20 a les 19h
The Power of Sport: Dijous 21 a les 19h

- El Centre Cívic El Sortidor ens descobrirà esportistes que han desafiat límits socials, físics, econòmics, psicològics per a dur a terme els seus somnis.

Aconseguint els somnis: El dijous 21 a les 19h

- Per últim, els Cinemes Girona ens ofereix una programació per als més cinèfils.

Una varietat de documentals i curtmetratges de ficció, animació, experimental..., el nexe d´unió del qual és l´esport, et permetrà explorar les emocions a través de les produccions esportives

Marató de sensacions: Dimecres 20 a les 20h
Marató de sensacions 2: Dijous 21 a les 20h
Marató de sensacions 3: Dijous 21 a les 18h
Marató de sensacions 4: Divendres 22 a les 20h
And the winners are....: Diumenge 24 a les 18:30h

Presencial i virtual a través de la plataforma FESTHOME

Adreça:
Pl Sortidor, 12
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Presencial i virtual a través de la plataforma FESTHOME
Quan
Del 18/01/2021 al 24/01/2021.

M'agrada 44

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix