Barcelona Districte Cultural: Espectacle "Pintamúsica"

Tornar


Pintar la música, dibuixar els sons, viatjar amb els colors i els ritmes d´estació en estació, sentint la calor, acolorint el fred, dibuixant com cauen les fulles o escoltant com creixen les flors. Pintamúsica és un viatge als sentits que juga amb uns sons que són com carícies i amb uns colors i unes formes que semblen sortir de la boca d´un saxofon... Aquest és un viatge pensat per despertar en els més petits (s´adreça a nens de fins a quatre anys) la passió per descobrir tot allò que les arts (les pictòriques, les escèniques, les musicals... ) poden aportar a la nostra vida, tota la bellesa que ens poden regalar, tota la calma que ens poden oferir, tota la saviesa que vessen i que ens ha d´ajudar a formar-nos i a créixer.

Tres actors-músics-cantants a l´escenari dibuixen amb els seus instruments, amb les seves mans, amb les seves veus, un quadre que ens remet a les línies fermes i els colors purs dels quadres de Joan Miró mentre ens fan viatjar, dia rere dia, mirada rere mirada, so rere so, per una natura i un paisatge que van florint i morint al llarg de l´any, un passeig que compta amb l´ajut (inestimable) de Vivaldi i les seves Quatre estacions.

FITXA ARTÍSTICA

Autores:Berta Ros, Gisela Juanet i Lorena Lliró / Direcció escènica:Gisela Juanet i Lluís Juanet / Direcció musical:Berta Ros i Lorena Lliró / Intèrprets:Berta Ros / Núria Gomez, Raul Viana / Hector Canós / Marcel·lí Bayer i Lorena Lliró/ Cris Vidal
Viu el Teatre

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Can Basté.

Centre Cívic Can Basté

Adreça:
Pg Fabra i Puig, 274*276
Districte:
Nou Barris
Barri:
El Turó de la Peira
Codi postal:
08031
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Can Basté
Quan
12/12/2020

Telèfon

Tel.:
934206651

M'agrada 7

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix