Aula de Teatre Fòrum Intercultural de Casa Àsia

Tornar


Vols viure una experiència creativa intercultural, debatre temes relacionats amb la convivència i conèixer les eines del teatre fòrum? Aquest és el teu espai! No t'ho pensis i inscriu-te! Obert a tots i totes les persones a partir de 16 anys.

Ja són 18 edicions i gairebé 500 les persones que han participat en aquest projecte de teatre fòrum intercultural, organitzat per Casa Àsia conjuntament amb el Programa Barcelona Interculturalitat de l'Ajuntament de Barcelona des de la seva primera edició.

El projecte, destacat per la Comissió Europea com a bona pràctica d'integració, té com a objectiu promoure la participació diversa i la reflexió i el debat al voltant de la convivència intercultural a la ciutat. Per participar a l'Aula de Teatre Fòrum Intercultural, no cal tenir experiència prèvia de teatre. La 18a edició de l'Aula de Teatre Fòrum Intercultural serà dinamitzada per:

- Cristina Zhang, psicòloga educativa especialitzada en aprenentatge en entorns de diversitat cultural i processos identitaris i membre fundadora del col·lectiu Catarsia.

- Noè G. Montuenga, dinamitzador de grups diversos amb enfocament intercultural, generacional i de gènere mitjançant la metodologia del Teatre de les Oprimides, especialitzat en les eines de Teatre Fòrum.

Aquest projecte està coordinat per Imma Llort, responsable de l'Escola de Bambú i Gaëlle Patin Laloy, responsable del Programa Diversitat i Interculturalitat de Casa Àsia. Si vols més informació, pots escriure a interculturalidad@casaasia.es

Requisits necessaris
· Ser major de 16 anys.
· No cal tenir experiència teatral prèvia.
· El taller és gratuït però es demana compromís de participació en les sessions i en la representació final. És imprescindible assistir a un mínim de 8 sessions inclosa l'actuació.

Hi haurà una actuació - debat oberta al públic l'últim dia.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cultural Albareda.

Centre Cultural Albareda

Adreça:
C Albareda, 22*24
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Centre Cultural Albareda
Quan
Del 08/10/2019 al 10/12/2019.

Telèfon

#:
934 433 719

M'agrada 10

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix