Aiguart, festa de l’aigua

Tornar

Festes. El 23 de març, festa amb aigua, art i diversió per a tothom en una jornada plena de sorpreses.

El Convent de Sant Agustí serà l’escenari de la nova edició de la Festa Aiguart, que La Fàbrica del Sol organitza en el marc del Dia Mundial de l’Aigua. Durant la jornada, plena de sorpreses, s’oferiran les activitats següents:

  • Presentació de la guia Aigua KM 0 BCN, 12.30-13.30 hores: El Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) presenta aquesta guia d’història urbana sobre la vinculació de l’aigua i la ciutat de Barcelona. A la sala noble del Convent Sant Agustí.
  • Espectacle de titelles La memòria de l’aigua, 12.30-13.30 hores: La Capdenúvol viatja al món dels somnis, on, amb l’ajuda d’un saurí, descobrirà la solució per fer que el riu de la seva ciutat deixi d’estar contaminat.
  • “Treu-ne l’aigua clara”: La Fàbrica del Sol oferirà un tastet del taller “Com funciona Barcelona?”, sobre l’aigua al món, adreçat a adults i famílies.
  • “Tast d’aigües amb porrons”: Som capaços de diferenciar pel gust l’aigua d’aixeta, l’aigua d’ampolla o l’aigua filtrada?
  • “Netegem el mar”: La Luludo ens porta a pescar en un mar imaginari, on trobarem alguns objectes que no són on toca. Aconseguirem pescar i reciclar tots els residus que trobem?
  • “Sentim la natura”: Coneixerem el món dels insectes i de les plantes aromàtiques que més fàcilment podem trobar a Collserola.
  • “Laboratori de la platja”: En aquest laboratori podrem fer un seguit d’experiments divertits relacionats amb l’aigua i el litoral.
  • “Bcnmulla’t”: Un joc per conèixer millor com funciona l’aigua a la ciutat de Barcelona.

Les activitats per a tots els públics de La Fàbrica del Sol estan adreçades al públic adult o al públic infantil acompanyat d’adults.

Horaris

Festa amb aigua, art i diversió per a tothom en una matinal plena d´activitats i sorpreses.

En el marc del Dia Mundial de l´Aigua.

Les activitats per a tots els públics de La Fàbrica del Sol estan adreçades a un públic infantil acompanyat d´adults o a públic adult. No hi poden assistir ni adults ni infants sols.

Centre Cívic Convent de Sant Agustí

Adreça:
C Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Convent de Sant Agustí
Quan
23/03/2019

Telèfon

Telèfon:
932565000
Fax:
932680825

M'agrada 24

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix