96a Cursa Jean Bouin

Tornar

Esports. Aquesta competició clàssica de l’atletisme amateur i professional es corre des del 1920.

La Jean Bouin, la clàssica de l’atletisme amateur i professional, va ser una de les primeres curses de ciutat d’Europa. Més de mig milió d’atletes hi han participat des del 1920, gairebé sense cap interrupció històrica.

La prova internacional d’atletisme està integrada per quinze curses per a escolars, professionals i federats i per la Cursa Open de 10 quilòmetres (per a tots els corredors populars de més de 18 anys) i l’Open de 5 quilòmetres (per als atletes populars a partir de 14 anys). La Cursa Open forma part del Challenge BCN10K.

Totes dues curses tenen el punt de sortida a l’avinguda de Rius i Taulet, a partir de les 9.00 hores. El circuit urbà de 5 quilòmetres acabarà al passeig de Lluís Companys, davant del Palau de Justícia, i el de 10 quilòmetres, a la mateixa avinguda de Rius i Taulet.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Diari El Mundo Deportivo. Incripcions on-line al web www.jeanbouin.cat: fins les 23.59 h del dia 22 de novembre


Cursa Open 10Km
- Cursa oberta a tots els corredors populars (+ 18 anys)
- Els corredors dels 16 i 17 anys d´edat que vulguin participar han de presentar l´autorització signada per pares o tutors legals. Edats inferiors (14 i 15) s´han d´inscriure en el circuit de la categoria escolar / federat corresponent.
- El temps màxim per fer la cursa de 10k és de 1 h 20 minuts

Cursa Open 5Km Jean Bouin
- Poden participar els/les atletes populars a partir dels 14 anys d´edat.
Els corredors de 14 a 17 anys d´edat que vulguin participar han de presentar l´autorització signada pels pares.
- El temps màxim per fer la cursa de 5k es de 40 minuts.

Inscripcions on line: fins les 23.59 h del 19 de novembre de 2018, al web www.jeanbouin.cat o fins que el número d'inscrits arribi a 10.000 participants.

La Fira del Corredor
Recollida de dorsals i xips oficials, Samarreta Tècnica Mizuno i bossa d´obsequis dels col·laboradors als titulars propietaris de la inscripció.

Estands d´empreses col·laboradores i exposició de material esportiu.

Per a recollir dorsals i xips els titulars de la inscripció amb el DNI o bé amb autorització del titular, valgui fotocòpia amb DNI amb signatura de conformitat i comprovant d´inscripció.

Per recollir el dorsal s´ha de reservar dia i franja horària (divendres de 10 a 15h), (divendres de 15 a 20h), (dissabte de 10 a 15h) i (dissabte de 15 a 20h).

Ubicació: Pavelló de la Mar Bella (Av. Litoral, 86-96 – Barcelona). Accés al recinte per la rampa del moll de càrrega del pavelló del CEM la Mar Bella.
Horari: Divendres 22 de novembre (10h-20h) – dissabte 23 novembre (10h-20h).

Recorreguts:

Cursa Open: Urbà (Circuit urbà 5km): ortida: Av. Rius i Taulet / Av. Maria Cristina · Lleida · Tamarit · Entença · Gran Via · Plaça Tetuan · Passeig de Sant Joan · Àusias Marc · Bruc · Ronda Sant Pere · Passeig de Sant Joan · Arribada en el parc central passat 100 metres de l´Arc de Triomf, davant del Palau de Justícia.

Cursa Open: Urbà (Circuit 10 km): Sortida: Av. Rius i Taulet / Av. Maria Cristina · Lleida · Tamarit · Entença · Gran Via · Plaça Tetuan · Passeig de Sant Joan · Àusias Marc · Bruc · Ronda Sant Pere · Passeig de Sant Joan · Passeig Lluís Companys · Passeig Pujades · Passeig Picasso · Av. Marquès de L´Argentera · Passeig Isabel II · Pl. Portal de La Pau · Passeig Josep Carner · Pl. de les Drassanes · Av. Paral·lel -Calabria· Tamarit · Lleida · Carrer Maria Montessori· Guàrdia Urbana · Av. Rius i Taulet abans Av. Maria Cristina · Línia d´arribada.

Recorregut urbà

Adreça:
Av Rius i Taulet, 12
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Recorregut urbà
Quan
24/11/2019

Telèfon

Telèfon de l'acte:
93 301 66 61

Web

Web:
www.jeanbouin.cat
Web inscripcions:
www.jeanbouin.cat

M'agrada 283

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Estadi Municipal d'Atletisme Joan SerrahimaC Polvorí 5 (Sants-Montjuïc)
Diari El Mundo DeportivoAv Diagonal 477 (Eixample)

Comparteix