7è Cicle de música antiga i xocolata 'Maldà 1700'

Tornar


PROGRAMACIÓ

- 10/11 a les 12:30h. SARA CUBARSI I CLARA POUVREAU
Formació: Sara Cubarsi, violí, i Clara Pouvreau, violoncel.

El programa cobreix un recorregut d'obres d'estils molt diferents que temporalment abraça des de l'entrada al barroc fins al seu comiat. Amb l'esperit barroc de buscar solucions pràctiques i experimentar, el duo Cubarsi-Pouvreau pren aquest repte d'adaptar sonates de gran caràcter dramàtic (Corelli, Francoeur, Uccellini) per a un format contrastat, minimalista i auster, i combina un programa amb obres des del renaixement tardà de senzill contrapunt originalment escrites per a dues violes da gamba (Gibbons, Morley, Jenkins), fins a les portes del classicisme (Platti) on aquesta formació ja comença a ser més popular.

- 17/11 a les 12:30h. 'Ben Che Sia Antico È Molto Buono'. LOCUS DESPERATUS

Formació: Marta Garcia-Cadena, veu, Meritxell Genís, mitja viola, Pepe Luna, llaüt i llaüt guitarrenc i Oriol Casadevall, viola

La música del Trecento segons Simone de´ Prodenzani. Des del Decameró de Giovanni Bocaccio de mitjans del segle XIV, són nombroses les fonts literàries toscanes que ens retraten moments musicals, de les que podem extreure nombrosa informació, tant pel que fa al repertori com a la praxis del mateix. El repertori que oferirem es basteix de peces que apareixen en el Liber Saporecti de Simone de´ Prodenzani (1415), a la secció que descriu el Mundus placitus, en què el músic Sollazzo organitza vetllades musicals.

- 24/11 a les 12:30h. 'Petita Tempestat'. SERENDIPIA
Formació: Moisès Maroto, flautes de bec, Rita Rodríguez, flautes de bec i Pablo Cantalapiedra, percussions històriques.

La miniaturització de la creació de l'univers. Una tempesta en un got d'aigua i un vaixell en una ampolla de vidre, aquesta és la miniaturització que Serendipia cerca en aquest programa, transmetre la força d'una batalla, la creació dels elements i l'harmonia i celebració de la unió en la creació de l'univers.
Amb l'obra de "The Tempest", de W. Shaskespeare, com a referència, Serendipia porta la idea de la creació de l'univers, on el Kahos dóna origen a la Diaspora dels elements que s'ajunten en Harmonia i aconsegueixen festejar el principi del món, en el qual les flautes de bec al costat de la percussió actuen com un Demiürg (Déu o element creador) mitjançant batalles, danses, sonates a duo, Istampittas, recercatas...
És com veure el món a través d'un pany.

- 01/12 a les 12:30h. 'Telemann "Nouveaux Quatuors"'. PRETÉRITO IMPERFECTO
Formació: David Gutiérrez, traverso, Borja Gimeno, violí, Alberto Gómez, cello i Alejandro Fernández, clavicèmbal.
L'ensemble vam començar estudiant i preparant programes a partir de les peces més representatives per a la seva formació instrumental d´aleshores: flauta, violí, cello y clave. El repertori preparat van ser trio sonates de G. F. Haendel, C.P.E. Bach, J.S. Bach i quartets de G.P. Telemann i L.G. Guillemain, tot intentant deixar-hi la seva empremta particular referent a l´energia, els grans contrastos dinàmics i expressius i els moviments de complicitat en escena. En aquest concert, recuperaran els magnífics quartets de Telemann.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre El Maldà.
Es venen les entrades a:
Teatre El Maldà.

Teatre El Maldà

Adreça:
C Pi, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Teatre El Maldà
Quan
Del 10/11/2019 al 01/12/2019.

Telèfon

#:
931647778

Web

Web venda d'entrades:
https://elmalda.cat/malda-1700/

M'agrada 41

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix